REKLAMI GEÇ

Kadınlara özel Karahayıt gezisi

Kadınlara özel Karahayıt gezisi

Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içinde oturan kadınlar için Karahayıt gezisi başlattı. İlk kafile günübirlik ziyaretle termal sularıyla ünlü mahalleyi gezdi. Karahayıt’ta farklı bir gün geçiren kadınlar, havuz kenarında ve otel önünde selfie çekmeyi de ihmal etmedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2015 Çarşamba, 16:41

Merkezefendi Belediyesi, sosyal faaliyet kapsamında bu kez ilçede oturan kadınlara yönelik Karahayıt gezisi başlattı. Söz konusu proje kapsamında 2 bin kadın, birçok hastalığa iyi gelen termal sularıyla ünlü mahalleyi görme imkanı bulacak.

Merkezefendi Belediye Başkan Muhammet Subaşıoğlu, ilk kafileyi uğurladı. Başkan Subaşıoğlu, “30-45 yaş arası hanımlarımızı Karahayıt’a götürmeye başlıyoruz. Müracaat eden ilk 2 bin hanım için Karahayıt’a gezileri gerçekleştireceğiz. Kafilemizdeki hanımlarımıza sabah kahvaltısını ve öğle yemeğini ücretsiz olarak sunacağız. Bir dizi eğitimlerimizin olduğu gezimizde, bayanlarımız sıcak suyla buluşma imkanı bulacak. Burada gördüklerini çevrelerine anlatacaklar. Biz bu projemizi tamamen turizmimize katkı koymak adına düzenliyoruz. Karahayıt’taki değerlerimizim tanıtımı amacıyla bu gezilerimizi düzenliyoruz. Bunu en iyi kadınlarımız yapacaktır” dedi.

KARAHAYIT SELFİESİ
Ev işlerine bir gün de olsa mola verip Karahayıt’a gitme imkanı bulan kadınlar, bölgeyi gezdi, termal sularla buluştu. Kadınlar farklı geziyi selfie çekerek ölümsüzleştirdi.

denizli-merkezefendi-belediyesi-kadinlari-karahayita-goturdu-ic

Yorumlar

CemileAltan   -  Bağlantı 10 Aralık 2016, 13:00

Denizlili olmak güzel

ali akturk   -  Bağlantı 24 Aralık 2015, 07:21

Ne kadar çok aosyal sorumluluk projesi varmış belediyemizin, asosyalmişiz haberimiz yok.Acaba gerçek belediyecilik hizmetlerine, ne zaman başlayacaklar, ne kadar çok parası varmış belediyenin! Sanki belediye değil turizm acentası,organizasyon şirketi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu