REKLAMI GEÇ

Kaldırıma yapılan parklar, yayaları çileden çıkarıyor

Kaldırıma yapılan parklar, yayaları çileden çıkarıyor

Sorumsuzca ve düşüncesizce kaldırımlara bırakılan araçlar, yayaları çıldırtıyor. Kentte bu konuda bir uygulama ya da çalışmanın yapılmadığını görmek ise aslında kendisinin de bir yaya olduğunu unutan sürücüleri daha da cesaretlendiriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Kasım 2019 Perşembe, 09:02

Her geçen gün artan araç sayısı beraberinde de park sorunlarını büyütmeye devam ediyor. Kaldırımlara park edilmiş ve yayaların hakkı gasp edilmiş görüntülere kentin her yerinde şahit olmak artık mümkün hale geldi. Bu konuda denetimlerin yeterli olmadığını ileri süren vatandaşlar, denetimsizliğin araç sahiplerini cesaretlendirdiğini iddia etti.

Bu haber Doktorlar Caddesi 493 Sokak’taki kaldırıma park etmiş ya da yanlış park etmiş araçların verdiği sıkıntı üzerine denizlihaber.com’a gönderilen fotoğraflar nedeniyle derlendi ve yazıldı. Bir vatandaşın gönderdiği fotoğraflar aslında sadece belirtilen yerdeki sıkıntı değil. Kentte bu görüntülerin daha kötüsü ve yayaların yürüyebilmek için caddeye çıkmak zorunda kaldığı bölgeler de çoğaldı.

Umarız yetkililer kaldırım parkları üzerinde yaptıkları denetimleri ve yaptırımları daha sık uygularlar ya da araç sahipleri bu konuda kendilerinin de bir yaya olduklarını hatırlayıp biraz daha yayaları düşünürler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Mayıs 2024 Cuma 13 26Sağanak Yağışlı
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Kuvvetli Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 10 23Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 11 25Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 15 28Az Bulutlu