REKLAMI GEÇ

Kaybolan 63 yaşındaki konuşma engelli adam korkuttu

Kaybolan 63 yaşındaki konuşma engelli adam korkuttu

Konuşma engelli 63 yaşındaki Zekayi Urhan dün akşam saatlerinde kayboldu. Çocukları babaları kendini ifade edemediği için büyük panik yaşadı. Urhan, sosyal medyada hızla yayılan kayıp ilanları sayesinde kısa sürede bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2020 Pazartesi, 10:21

Konuşma engelli Zekayi Urhan (63) Karaman Mahallesi’ndeki evlerinden ayrıldı ve kayıplara karıştı.

Babasının eve dönmemesi üzerine paniğe kapılan oğlu Sadık Urhan, önce durumu polise bildirdi, ardından da kendi imkanları aramaya başladı.

Babasının kaybolduğu bilgisini sosyal medyada da paylaşan Sadık Urhan, kısa süre sonra sonuca ulaştı. Paylaşımı gören bir vatandaş Karaman Mahallesi’nde bir parkta gördüğü Zekayi Urhan’ı tanıyıp ailesine bildirdi.

Olay yerine giden sağlık ekipleri 63 yaşındaki Urhan’ın düşme sonucu hafif yaralandığını belirledi. Urhan hastanedeki tedavisinin ardından ailesine teslim edildi.

Zekayi Urhan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sadık Urhan babasının konuşma engelinden dolayı kendini ifade edemediğini o yüzden eve geri dönemediğini belirtti. Urhan, “Babam bizi çok korkuttu ama şükür iyi şu anda duyarlı bir vatandaş sayesinde babamıza kavuştuk. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamayız. Bulan kişiye çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Alex   -  Bağlantı 27 Temmuz 2020, 15:01

ilk gördüğümde Yücel Hocam olduğu sandım. yanlış anladığımda ayrıca bulunduğunda için çok sevindim geçmiş olsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
10 Mayıs 2025 Cumartesi 19 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2025 Pazar 17 29Parçalı Bulutlu
12 Mayıs 2025 Pazartesi 16 27Parçalı Bulutlu
13 Mayıs 2025 Salı 16 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
14 Mayıs 2025 Çarşamba 12 24Parçalı Bulutlu