REKLAMI GEÇ

Kazım Arslan’ın ismi parkta yaşayacak

Kazım Arslan’ın ismi parkta yaşayacak

Yaklaşık bir ay önce hayatını kaybeden Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın ismi parkta yaşayacak. Merkezefendi Belediye Meclisi, bu yönde verilen teklifi oybirliğiyle kabul etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2019 Cumartesi, 12:17

Merkezefendi Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı’nın ilk oturumu gerçekleştirildi. Bir önceki meclis toplantısında, geçtiğimiz ay vefat eden Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın isminin Merkezefendi sınırları içerisindeki bir parkta yaşaması için Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti Meclis Üyeleri tarafından önerge verilmiş, oy birliği ile kabul edilmişti. Temmuz ayının ilk meclis toplantısında ise Kazım Arslan isminin hangi parka verileceği belli oldu. Aslan’ın ismi Selçukbey Mahallesi Şehit Piyade Komando Er Mehmet Avcı Caddesi’nde bulunan parka verilecek. Karar oybirliği ile kabul edildi.

 “AÇILIŞINI HEP BİRLİKTE YAPACAĞIZ”
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Öncelikle komisyondaki arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Komisyondan oy birliği ile geçmiş. Tabi sizlere de çok teşekkür ediyorum. Meclis olarak birlikte bu kararı aldık. Tabi Kazım abimiz öleli yaklaşık 1 ay oluyor. Kendisini bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz. Gerçekten onu hepimiz çok severdik, sayardık. Hem parti büyüğümüzdü hem Denizli’nin sevdiği, saydığı bir insandı. Bu anlamda bu maddemizin oy birliği ile geçmesinin meclisinin birliği ve bütünlüğü adına çok önemli olduğunu düşünüyorum. İsmini vereceğimiz parkımız Selçuk Bey Mahallemizde. Selçukbey Spor Eğitim Merkezimizin hemen yanında. Açılışımızı Ağustos ayına yetiştirmeye çalışacağız. Hep birlikte açılışını gerçekleştireceğiz. Sizlere katılımınız ve oylarınız için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 20 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 16 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu