REKLAMI GEÇ

Küçük Ellerden Büyük Destek

Küçük Ellerden Büyük Destek

Merkezefendi Belediyesi’nin başlattığı ‘Yaşam Paylaştıkça Güzel’ projesine Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu ve Ferhatlar Koleji Okullarından da destek geldi. Öğrenciler Merkezefendi Belediyesi’nin oyuncak ve kitap kumbarasına bağışta bulundular.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2015 Cuma, 16:54

Merkezefendi Belediyesi’nin başlattığı ‘Yaşam Paylaştıkça Güzel’ projesi kapsamında Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu ve Ferhatlar Koleji okullarını ziyaret etti. Ziyarette Başkan Subaşıoğlu’na Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları da eşlik etti.

Bu kampanya ile öğrencilerde paylaşma duygusunu geliştirmeyi hedeflediklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi sınırları içindeki okullarımızdan toplayacağımız oyuncakları ve kitapları sadece Merkezefendi sınırları içinde değil, Denizli’nin en ücra köşesindeki çocuklarımıza ulaştıracağız. Bu projemizin amacı sadece oyuncak ve kitap toplamak değil, kampanyamızın da adında geçtiği gibi ‘paylaşım’ duygusunu çocuklarımıza kazandırabilmek. Yoksa biz belediye bütçemizden oyuncak ve kitap alarak dağıtabilirdik ama önemli olan imkanı iyi olanlardan bu kitap ve oyuncakları toplayıp imkanı olmayanlara ulaştırabilmek.Çocuklarımız bu kampanyamızla, varlıklarından haberdar olmadıkları,imkanları kısıtlı yaşıtlarına hiçbir karşılık beklemeden yardım ederek, en sevdikleri oyuncak ve kitaplarını paylaşıp başka çocuklarımıza umut ve mutluluk olacak. Sizlerde bu okyanusta birer damla olarak, yürüttüğümüz kampanyamıza destek oldunuz. Vermiş olduğunuz bu destekten dolayı da okullarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bütün Merkezefendilileri bu kampanyaya destek vererek, oyuncaklarını ve kitaplarını bu kumbaralara atmaların rica ediyorum” dedi.

Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu ve Ferhatlar Koleji yöneticileri, Başkan Subaşıoğlu’na böyle önemli bir sosyal sorumluluk projesini yürüttükleri için tebrik edip, kampanyaya destek olduklarını söylediler. Okulların ziyaretinde konuşma yaptıktan sonra, Başkan Muhammet Subaşıoğlu ve öğrenciler kumbaralara oyuncak ve kitapları birlikte attı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık