REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Basket, Amerikalı Sestina’yı kadrosuna kattı

Merkezefendi Basket, Amerikalı Sestina’yı kadrosuna kattı

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, transfer çalışmalarına devam ediyor. Denizli ekibi, Amerikalı Nate Sestina’yı kadrosuna kattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2021 Cuma, 11:04

Bu sezon İNG Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Denizli ekibi son olarak kadrosuna Amerikalı Nati Sestina’yı kattı.

Transferlere ilişkin açıklama yapan Asbaşkan Veli Tefenlili, “Birçok oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Daha önce kadromuzda bulunan Altan Erol, Ümit Sonkol, Hakan Yapar ve Serkan Menteşe ile yeniden anlaşmıştık. Yerli transferinde ise Yiğitcan Turna ve Thomas Akyazılı, Emircan Koşut ailemize katıldılar. Yabancı transferlerimiz devam edecek. Upson ve Hollewel ile daha önce anlaşmıştık. Denizlimize hayırlı olsun. Taraftarlarımıza layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

SESTİNA KİMDİR?
1997 doğumlu, 2.06 m boyundaki ve 4-5 pozisyonlarında oynayan üçlükçü Amerikalı uzun, 2020’de Kentuck’den mezun oldu. Geçen sezon İsrail’in Hapoel Holon takımının formasını giyen Sestina ligde 24.3 Dk. 10.4 sayı (yüzde 40 üçlük), 3.6 ribaund, 0.9 asist ortalaması yakaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
10 Mayıs 2025 Cumartesi 19 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2025 Pazar 17 29Parçalı Bulutlu
12 Mayıs 2025 Pazartesi 16 27Parçalı Bulutlu
13 Mayıs 2025 Salı 16 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
14 Mayıs 2025 Çarşamba 12 24Parçalı Bulutlu