REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediye Meclisi Özgecan’ı unutmadı

Merkezefendi Belediye Meclisi Özgecan’ı unutmadı

Merkezefendi Belediye Meclisi, bindiği minibüste vahşete kurban giden Tarsuslu Özgecan Aslan’ı unutmadı. Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerini Özgecan’a ithafen gerçekleştireceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mart 2015 Cuma, 22:12

Merkezefendi Belediye Meclisi’nin Mart ayı toplantıları başladı. İlk oturum öncesi Belediye Meclisi’nin sıralarını kadınlar doldurdu. Başkan Muhammet Subaşıoğlu, meclisin kadın üyeleri ile salonda bulunan kadınlara karanfil dağıttı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Sıralarını kadınların doldurduğu bir mecliste konuşmaktan mutluluk duyduğunu vurgulayan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediye Meclisi olarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Özgecan Aslan kardeşimize ithaf ediyoruz. Bu özel güne daha iki gün var ama etkinliklerimize bugünden başladık. Buradan da bir duyuruda bulunmak istiyoruz. Pazar günü saat 15.00’te Merkezefendi Belediyesi önünden Çınar Meydanı’na kadar kadınlarımızla yürüyeceğiz. Ellerimizde Özgecan Aslan dövizleri olacak, herkesi bu yürüyüşe bekliyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Nurten Karakış da, 8 Mart’ın tarihçesini okudu ve bir daha “Özgecan gibi kızlarımız öldürülmesin” dedi.

Merkezefendi Belediyesi’nin MHP Meclis Üyesi Ebru Leman Kalkan ise, kadın cinayetleri oranının artmasının tek sorumlusunun erkek egemen yönetim sistemi olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
10 Mayıs 2025 Cumartesi 19 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2025 Pazar 17 29Parçalı Bulutlu
12 Mayıs 2025 Pazartesi 16 27Parçalı Bulutlu
13 Mayıs 2025 Salı 16 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
14 Mayıs 2025 Çarşamba 12 24Parçalı Bulutlu