REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi anaokulu yaptıracak

Merkezefendi Belediyesi anaokulu yaptıracak

Merkezefendi Belediyesi’nin eğitime verdiği katkılar sürüyor. Belediye, Vali Necati Bilican Mesleki Eğitim Merkezi bahçesine 6 derslikli anaokulu yapacak. 1 milyon 300 bin liraya mal olması planlanan okulun yapımı için Merkezefendi Belediyesi’nde protokol imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2015 Salı, 15:40

Merkezefendi Belediyesi, önemli bir projeye imza atıyor. Vali Necati Bilican Çıraklık Eğitim Merkezi bahçesinde yapılacak olan anaokulu için Merkezefendi Belediyesi’nde düzenlenen protokol imza törenine Vali Şükrü Kocatepe, Merkezefendi Kaymakam Vekili Veysel Beyru, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve belediye başkan yardımcıları katıldı.

denizli-merkezefendi-belediyesinden-egitime-destek-ic

EĞİTİME DESTEKLERİMİZ SÜRÜYOR
Protokol imza töreninde konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, eğitime bu anlamlı günde katkı koymaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade etti.

Subaşıoğlu, ”Geçtiğimiz dönemlerde Merkezefendi sınırları içindeki okullarımıza 22 adet halı saha yaptık. Yine şuanda sürmekte olan ‘Haydi Gençler İstanbul’a projemiz çerçevesinde toplam 4 bin öğrencimizi İstanbul’a götürüyoruz. Geçtiğimiz yıl 5. Sınıftan 6. Sınıfa geçen öğrencilere bisiklet hediye ettik. Önümüzdeki günlerde bu hediyelerimiz devam edecek. Bugüne kadar Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bizde talep etmiş olduğu okullarımızla ilgili bakım ve onarımda güzel hizmetlere birlikte imza attık. Geçtiğimiz dönem yine 10 okulumuzda 5 bin öğrencimizi ağırladığımız portatif havuzlar yaptık. Bugün de eğitime vermiş olduğumuz destek başka bir boyut kazanıyor. Milli Eğitim Müdürlüğümüzle uzun zamandır yaptığımız istişareler sonucu özellikle Sümer ve Sevindik Mahallemize doğrudan hizmet etmek üzere ama onunla beraber Eskihisar ve Zafer Mahallemize de hizmet edecek bir anaokulu yapım işini Merkezefendi Belediyesi olarak başlatmış olacağız. Bu anaokulumuz Vali Necati Bilican Meslek Eğitim Merkezi’nin olduğu arsa içinde yapılacak. Yaklaşık maliyeti 1.3 milyon TL olması ön görülüyor “ dedi.

HİZMETLERİN DAİM OLMASINI DİLİYORUM
Vali Şükrü Kocatepe ise, belediye başkanlarının Denizli’ye katkılarının sürdüğünü belirterek, “Şehre sahip çıkma konusunda örnek davranışları sürüyor. Merkezefendi Belediye Başkanımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. 6 derslikli bir anaokulu ilçemiz sınırları içinde yapacağız. Bu okulumuz 4 mahalleye hitap edebilecek özellikte. Başkanımız eğitim konusunda desteklerini sürdürmeye devam edecek. Merkezefendi ilçe sınırları içinde yaptığı güzel hizmetlerden dolayı tekrar kendisine teşekkür ediyorum. Hizmetlerinin daim olmasını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı. 1milyon 300 bin liraya mal olacak okulun 15 bin metrekare alan üzerine yapılacağı, bodrum+zemin+1. kattan oluşacağı ve 2016 tarihi içinde tamamlanacağı bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık