REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi Antalya Şehircilik Fuarı’nda

Merkezefendi Belediyesi Antalya Şehircilik Fuarı’nda

Merkezefendi Belediyesi Türkiye Belediyeler Birliği’nin desteği ve Akdeniz Belediyeler Birliği koordinatörlüğünde 9. kez düzenlenen ‘Antalya Şehircilik Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu’na katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2021 Perşembe, 16:13

Bugün başlayan ve 13 Kasım’da son bulacak sempozyum ve fuara Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da katıldı.

Merkezefendi Belediyesi fuarda, bölgeye ve Türkiye’ye örnek olan yapısal projelerinden Alzheimer Yaşam Merkezi, Bilim Merkezi, Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri, tematik parklardan Masal Parkı, Geri Dönüşüm Parkı, Engelsiz Park ve güneş enerjisi panelleri ile Merkez Kütüphane’de üretilen elektrik projesini, insan odaklı sosyal projelerinden Çare Kapınızda, Halk Süt, Merkez Eli, evde bakım hizmetleri, mama üretim makinesi ile Aile Rehberlik Merkezi’ni ve tarımsal kalkınma eylem planı kapsamındaki projelerinden Lavanta Bahçesi, küçükbaş hayvan, gübre ve fide desteğini katılımcılara tanıtmak üzere stant açtı.

Merkezefendi Belediyesi’nin açmış olduğu stant ve Türkiye’ye örnek olan projeler katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği’nin destekleri ile düzenlenen 9. Şehircilik Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu için Antalya’dayız. Standımızı ziyaret eden konuklarımıza belediyecilik hizmetlerimizi anlatıyor, standını ziyaret ettiğimiz belediyelerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Fuarın tüm yerel yönetimler için verimli olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu