REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Süper Lig’e çıktı

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Süper Lig’e çıktı

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun başvurusunu reddetmesinin ardından tahkime giden Merkezefendi Belediyesi Denzili Basket’in itirazı haklı bulundu. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, önümüzdeki sezon BSL’de mücadele edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Eylül 2020 Cuma, 11:56

Denizli’nin basketboldaki temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, geçtiğimiz sezonun koronavirüs nedeniyle yarıda kalmasının ardından gözünü Süper Lig’e çevirmişti.

Bir takımın ligden düşürülmesi, ardından da başka bir takımın ligden çekilmesinin ardından başvuru süreci başlatan Merkezefendi Basket, Basketbol Federasyonu’ndan beklenmedik bir karşılık görmüştü.

Kanunen süreleri olmasına rağmen Basketbol Federasyonu tarafından BSL’ya alınmayan Merkezefendi Basket, hakkını aramak için tahkim kuruluna başvurmuştu.

TÜRKOĞLU’NDAN BEKLENMEDİK ÇIKIŞ
Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket tahkimden çıkacak kararı beklerken, Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu kameralar karşısına geçmiş ve hakarete uzanan açıklamalarla yöneticileri hedef almıştı. “Takımınız Süper Lig’de değilse bunun nedeni beceriksiz yöneticileriniz” diyen Türkoğlu’na son yanıt tahkim kurulundan geldi.

TAHKİM İTİRAZI HAKLI BULDU, BSL’YE ALDI
Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in itirazını değerlendiren tahkim kurulu, ortaya konan gerekçeleri haklı bularak Merkezefendi Basket’in önümüzdeki sezon Basketbol Süper Ligi’nde mücadele etmesi kararını verdi.

KARARI MEMNUNİYETLE KARŞILIYORUZ
Tahkim kurulunun kararını değerlendiren Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, kararı memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

Deveciler, “Kulübümüzün 2018 yılında kuruluşundan bu yana katkı koyan herkesin emeği ve becerisi tasdik edilmiştir. Denizli, basketbolu seviyor ve bunun için mücadele ediyor. Bu süreçte bize destek veren ve yanımızda duran tüm Denizlili hemşehrilerimize teşekkürlerimizi borç biliriz. Gelişmeleri tüm şeffaflığıyla basketbolseverlerle paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Ahmetalbaş   -  Bağlantı 5 Eylül 2020, 07:36

Yukarıdaki yorumun son cümlesini katılmamak elde değil bu federasyon merkezefendi denizli basket takımını düşürmek için elinden ne geliyorsa yapacağından kuşku duyuyoruz.Çünkü federasyon denizli basket bir birlerini ters düştüler bu takımı tutmazlar

ekrem horoz   -  Bağlantı 4 Eylül 2020, 22:20

siyasi yalaka oldugunu herkes biliyor,

Anıl   -  Bağlantı 4 Eylül 2020, 17:50

Eee Hido. Deve de boy var da eşeğin arkasından gidiyor. Accık karakterin vasa istifa edesin gari?

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 4 Eylül 2020, 17:28

Sn.Başkan Veli Deveciler bir Avukat olarak hakkınızı sonuna kadar savunun bazı kesimler hariç DENİZLİ olarak arkanızdayız

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 4 Eylül 2020, 12:57

Hayırlı olsun şimdi o beceriksiz olanlar ortaya çıksın erkek adamsalar o şerefli koltuktan istifa etsinler Şerefli Merkezefendi Bldys. Başkanından ve yöneticilerinden özür dilesinler.Hidayet Türkoğluna o koltuk yakışmıyor

yusuf selçuk   -  Bağlantı 4 Eylül 2020, 12:47

hido ve basket federasyonuna rağmen süperlige mahkeme kararıyla çıktık

federasyon hakemler vasıtasıyla bizle uğraşırsa şaşırmayın
sezon sonunda merkezefendiyi düşürtmek için hido elinden geleni yapar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu