REKLAMI GEÇ

Orada duruverseydi zaman

Orada duruverseydi zaman

Merkezefendi Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Denizlililer ile buluşturduğu sanatçı Pınar Ayhan’ı bir kez daha ağırlayacak. Pınar Ayhan, “Orada duruverseydi zaman” adlı müzikali sahneleyecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2019 Çarşamba, 17:51

Gösterisinin ilk bölümünde Denizlililerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Pınar Ayhan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün doğumundan ölümüne, dönüm noktalarından devrimlerine, bilineninden bilinmeyenine kadar birçok hikâyesini müzik eşliğinde anlatacağı ‘Orada Duruverseydi Zaman’ isimli müzikal belgesel ile 2 Kasım Cumartesi günü bir kez daha Denizlililerin karşısına çıkacak.

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan müzikal belgesel saat 20.00’de başlayacak.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan Pınar Ayhan’ı bir kez daha ağırlamaktan dolayı gurur duyduklarını söyledi.

Başkan Doğan, “Bizlere, Merkezefendililere ve Denizlililere Atatürk’ü anlatan, onun hayatının önemli hikayelerini aktaran ve duygu dolu anlar yaşatan Pınar Ayhan’ı tekrardan Merkezefendimizde misafir edeceğiz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerimizde ağırlamıştık kendisini.

Hemşerilerimiz, o müzikal belgeselde salonu tıklım tıklım doldurmuştu. Hemşerilerimizin büyük bir talebi üzerine kendisi tekrar Merkezefendi Kültür Merkezimizde sahne alacak. Atatürk’ü seven, öğrenmek ve yaşamak isteyen Merkezefendili ve Denizlili hemşerilerimi 2 Kasım Cumartesi günü saat 20.00 başlayacak olan bu değerli müzikal belgesele davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu