REKLAMI GEÇ

Engelsiz Yaşam Akademisi’nde yeni yıl eğlencesi

Engelsiz Yaşam Akademisi’nde yeni yıl eğlencesi

Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim gören özel öğrenciler ve aileleri yılbaşı eğlencesinde bir araya geldi. Engelli öğrenciler, gönüllerince eğlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2019 Pazartesi, 18:52

Eğlenceye Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan, Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim gören özel öğrenciler ve aileleri katıldı.

Gerçekleştirilen eğlencede özel öğrenciler şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi. Yılbaşı eğlencesinde öğrenciler ve Başkan Doğan pasta keserek yeni yıla merhaba dedi.

Yeni dönemde Engelsiz Yaşam Akademisi ile ilgili birçok projenin olduğunu söyleyen Başkan Doğan, “Hepinizin yeni yılını kutluyorum. Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve başarılı bir yıl olsun istiyoruz. Sadece kendimiz için değil ülkemiz için de savaşsız, barış dolu bir yıl olsun. Bugün burada sevgili ailelerimizle birlikte yeni yılı kutlamak istedik. İlerleyen aylarda çocuklarımızla ve gençlerimizle birlikte farklı etkinliklerimiz olacak. Sizin ilginiz bizim için çok değerli. Bize de bir şevk veriyor, bir güç veriyor. Çocuklarımızın geleceği için yeni dönemde Engelsiz Yaşam Akademimizle ilgili daha da güzel projelerimiz olacak. Kendimizi daha çok geliştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Engelsiz Yaşam Akademisi’nin kendisi için yerinin farklı olduğun belirten Başkan Doğan, “Burası için var gücümüzle çalışacağız. Sosyal aktivitelerimizin yanı sıra çocuklarımızı hayata da alıştırmak, adapte etmek istiyoruz. Ülkemizin koşulları engelli bireylerin yaşaması için hala uygun değil. Bu anlamda biraz geriyiz. Merkezefendi’de engeliler için yaptığımız yollarla, parklarla, farklı bakım üniteleriyle sizlere destek olmak istiyoruz. 3 Aralık’ta Engelsiz Yaşam Parkımızı açtık. Bu tip parklarımızı çeşitli mahallelerde de açmayı düşünüyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu bizim için çok önemli. Yeni yılınız kutlu, tüm dilekleriniz gerçek olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 13 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 28Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı