REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi, işyeri kapalı olan esnafa 1.200 TL hibe verecek

Merkezefendi Belediyesi, işyeri kapalı olan esnafa 1.200 TL hibe verecek

Merkezefendi Belediyesi pandemi nedeniyle kapanmak zorunda kalan esnafa can suyu olmaya devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi ekonomik zorluk içinde olan esnafa 1200 TL hibe desteği sağlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2021 Perşembe, 17:58

Buna göre Merkezefendi sınırları içerisinde bulunan berber, bayan kuaför, güzellik salonu, okul kantin işletmecileri, çay ocakları, çay bahçeleri, kahvehaneler, kıraathaneler, internet ve kafe işletmeleri, bilardo ve oyun salonları, lokantalar, ızgara salonları, halı saha işletmeleri, spor salonları, müzisyenler, fotoğrafçılar, hamam ve sauna dallarında faaliyet gösteren iş yerleri bu destekten faydalanabilecek. İşletme sahipleri, başvuru formuna www.merkezefendi.bel.tr sayfasından ulaşabilecekler. Ayrıca işletme sahipleri 444 8 662 numaralı çağrı merkezinden de detaylı bilgi alabilecekler. Merkezefendi Belediyesi’nin esnafa vereceği 1200 TL hibe desteği Merkezefendi Belediye Meclisi Mayıs ayı 2.Oturumu’nda da oy birliği kabul edildi.

Her zaman esnafın ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi’de dayanışmanın ve birliğin her geçen gün arttığını söyledi. Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak pandemi sürecinde esnafımıza ve hemşehrilerimize gerek maddi gerek manevi desteklerimiz devam ediyor. Bugüne kadar sosyal belediyecilik anlayışı ile birçok çalışma gerçekleştirerek ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin ve esnafımızın yanında olduk. Daha önce yaptığımız desteklere bir yenisini daha ekliyoruz. Zor durumda olan, iş yerini kapatan esnafımızın ürün almasına, bir kirasını ödeme, bir faturasını ödeme, giderlerini karşılama anlamında can suyu olmak için 1200 Türk Lirası desteğinde bulunacağız. Merkezefendimizde dayanışmanın, birliğin, kardeşliğin her geçen gün artması ile ülkemize örnek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu