REKLAMI GEÇ

70 bin okur ziyaret etti

70 bin okur ziyaret etti

Merkezefendi Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen ve 10 gün süren Kitap Günleri tamamlandı. 82 yayınevi ve 60 yazarın katıldığı kitap günlerine 70 bin kitapseverin ziyaret ettiği belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ekim 2019 Pazartesi, 16:20

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Kitap Günleri ilk gününden itibaren yoğun bir katılıma sahne oldu. Bu yıl ilki düzenlenen kitap günlerine 82 yayınevi ve 60 yazar katıldı, imza günleri ve söyleşilerle okurlarıyla bir araya geldi.

4 Ekim’de başlayan, 13 Ekim’de sona eren Kitap Günleri’ne 70 bin kitapsever katılım sağladı. Etkinlik süresince Mustafa Balbay, Sinan Meydan, Ahmet Ümit, Kahraman Tazeoğlu, Ataol Behramoğlu, Erol Mütercimler, Hanefi Avcı, Hatice Kübra Tongar, İhsan Eliaçık, Müfit Can Saçıntı gibi 27 ünlü isimler de okurlarıyla söyleşilerde buluştu.

Öğrencilerin de büyük ilgi gösterdiği Kitap Günleri’ni düzenlemekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kültürel etkinliklere devam edeceklerini söyledi.

Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak Kitap Günleri’ni bu yıl ilk kez gerçekleştiriyoruz. Hemşerilerimizin de göstermiş olduğu bu büyük ilgiden dolayı fazlasıyla mutluyuz. Merkezefendimize kültürle, sanatla ve eğitimle ilgili projeler kazandırmaya devam edeceğiz. Okuyan, araştıran nesil yetiştirmek, bizlerin borcudur. Tüm Merkezefendili ve Denizlili hemşerilerime ve davetimizi kırmayarak etkinliğimize katılan yazarlarımıza ve yayınevlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Mayıs 2024 Cuma 13 26Sağanak Yağışlı
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Kuvvetli Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 10 23Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 11 25Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 15 28Az Bulutlu