REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi Nuran-Mesut Uzunoğlu Gündüz Bakım Evi’nde eğitim başladı

Merkezefendi Belediyesi Nuran-Mesut Uzunoğlu Gündüz Bakım Evi’nde eğitim başladı

Sevindik Mahallesinde, Merkezefendi Belediyesi ile hayırsever ortaklığıyla yapılan Nuran-Mesut Uzunoğlu Gündüz Bakım Evi’nde eğitim-öğretim başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2021 Perşembe, 11:23

İnşaatı kısa sürede tamamlanan Sevindik Mahallesi’ndeki eğitim kurumunu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, hayırsever Nuran Uzunoğlu ve Sadık Uzunoğlu ile birlikte ziyaret etti.

Miniklerle keyifli anlar geçiren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve hayırseverler öğrencilerle birlikte açılış pastasını kestiler. Başkan Doğan, eğitim-öğretim hayatlarında minik öğrencilere başarılar diledi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Her şey çocuklarımızın güzel geleceği için. Sevindik Mahallemizdeki kreşimiz açıldı. Merkezefendi Belediyesi Nuran-Mesut Uzunoğlu Gündüz Bakım Evi’nde eğitim ve öğretim faaliyetlerimiz başladı. Hayırseverlerimiz Sadık Uzunoğlu ve Nuran Uzunoğlu ile birlikte, kreşimizin minik öğrencilerini ziyaret ettik. Merkezefendimizde sağlıkta ve eğitimde her çocuk eşit hakka sahip olsun diye çalışıyoruz. Bu kreşlerimizdeki amacımız çocuklarımızı çağdaş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanını, bayrağını ve milletini seven çocuklar yetiştirmek ve annelerin işini kolaylaştırmak. Eğitimi ve kadın istihdamını desteklemeye yönelik kreş projelerimizin devamı gelecek. Merkezefendimiz için, Merkezefendili çocuklarımız için çalışmaya tüm hızımızla devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu