REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi Otizm Yaz Kampı başladı

Merkezefendi Belediyesi Otizm Yaz Kampı başladı

Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’nde Otizm Yaz Kampı başladı. 04-14 yaş arası engelli ve engelsiz 30 öğrenci tersine kaynaştırma projesi kapsamında 26 gün boyunca birlikte kamp yapacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2019 Salı, 10:40

Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’nde Otizm Yaz Kampı başladı. 8 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında yapılacak kampta 04-14 yaş arası engelli ve engelsiz 30 öğrenci tersine kaynaştırma projesi kapsamında bir arada kamp yapacak. Kampta her gün saat 12.30 ile 16.30 arasında, at binme, spor, müzik, drama, sanat terapisi ve özel eğitim dersleri gibi uygulamalar yapılacak.

Diğer taraftan Engelsiz Yaşam Akademisi’nde AİESEC programı gerçekleştirilecek. 8 Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan program ile Uluslararası üniversite öğrenci grupları ile engelli kursiyerlerin sosyal sorumluluk kapsamında aktiviteleri düzenlenecek ve Merkezefendi Belediyesi’nin projeleri ile Denizli’nin tarihi ve turistik yerleri tanıtılacak. AIESEC programına Romanya, Rusya, İspanya, Pakistan, Kırgızistan, Tunus, Fas, Portekiz, Ukrayna, Cezayir, Malezya, Çin, Moğolistan ve Azerbaycan olmak üzere 14 ülkeden 25 öğrenci katıldı.

Engelsiz yaşam Akademisi’ndeki çalışmaları yakından takip eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Denizli Otizm Derneğimizle birlikte yaz kursu kulübümüzü ve AIESEC topluluğumuzla ilk etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Öncelikle Otizm Derneğimize, sayın yöneticilerine, sevgili ailelere ve annelere çok teşekkür ediyorum. Uluslararası öğrenci topluluğumuza da bu sorumluluk bilinciyle hareket ettikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemimizde Engelsiz Yaşam Akademisi’yle ilgili çok daha fazla hayallerimiz ve düşüncelerimiz var” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Parçalı Bulutlu