REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi personeli özel hastanelerden indirimli yararlanacak

Merkezefendi Belediyesi personeli özel hastanelerden indirimli yararlanacak

Merkezefendi Belediyesi, çalışanlarının ve birinci derece yakınları, kentteki 5 özel hastaneden indirimli sağlık hizmetlerinden yararlanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Şubat 2020 Cumartesi, 12:02

Merkezefendi Belediyesi, Denizli Özel Sağlık Hastanesi, Özel Denizli Tekden Hastanesi, Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Özel Denipol Hastanesi ve Denizli Özel Egekent Hastanesi ile sağlık protokolü imzalandı. Beş hastane ile imzalanan protokole göre belediye çalışanları ve birinci derece akrabaları olan anne, baba, eş ve çocukları muayene, yatarak muayene ve benzeri hastane hizmetlerinden yüzde 50’ye varan indirimlerden faydalanabilecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Belediyemiz bünyesinde, hemşerilerimize hizmet etmek amacıyla gece gündüz çalışan personellerimizi düşünerek beş hastane ile indirimli sağlık protokolü imzaladık. Çalışanlarımız ile birlikte Merkezefendi Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Onların sağlığı bizler için oldukça önemli. Bu kapsamda çalışanlarımız ve değerli aileleri gerçekleştirdiğimiz protokol kapsamında Denizli Özel Sağlık Hastanesi, Özel Denizli Tekden Hastanesi, Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Özel Denipol Hastanesi ve Denizli Özel Egekent Hastanesi’nden muayene, yatarak tedavi ve benzeri hastane hizmetlerinde yüzde 50’ye kadar indirimlerden yararlanabilecekler. İmzalanan sözleşmelerin hastanelerimize ve personel ile ailelerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

isimsiz   -  Bağlantı 8 Şubat 2020, 17:04

halk için ne yapmış bu şeniz hanım çöp poşeti bile dağıtılmıyor artık ki bizene merkezefendi personelinden

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Mayıs 2024 Cuma 16 33Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Az Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 20 34Çok Bulutlu
20 Mayıs 2024 Pazartesi 21 35Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 21 36Az Bulutlu