REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi’nden 2 milyon liralık tasarruf

Merkezefendi Belediyesi’nden 2 milyon liralık tasarruf

Merkezefendi Belediyesi, 2020 yılı içerisinde 2 bin 200 adet çöp konteynerinin bakım ve tamirini yaptı, 2 milyon liralık tasarruf sağladı. Yapılan işlemlerle görsel anlamda da çevre ve görüntü temizliğine katkı sağlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ocak 2021 Cumartesi, 12:39

Merkezefendi Belediyesi, bütçenin verimli ve doğru kullanılmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda çöp toplama konteynerleri de ciddi bir ekonomik yük oluşturuyor.

2020 yılı içinde yıpranan konteynerler, yenileriyle değiştirilmek yerine belediye ekipleri tarafından bakıma alındı. İlçe genelinde kullanılan 2 bin 200 konteyner atölyelere alındı, bakım ve onarımdan geçirildi ve boyanarak yeniden kullanılama alındı. Bu sayede sağlanan 2 milyon liralık tasarrufun yanı sıra, çevre ve görüntü kirliliğinin de önüne geçildi.

Bu dönemde ekipler ayrıca, atölyede bulunan ahşap malzemeleri değerlendirerek sokak hayvanları için barınak çalışması gerçekleştirdi.

İlçenin temizliği konusundaki çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, gerçekleştirdikleri çalışmalarda da tasarruf sağladıklarını söyledi. Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemizin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Bu yıl içinde 2 bin 200 adet çöp konteynerinde iyileştirme çalışması gerçekleştirerek hem tasarruf sağladık hem de görüntü kirliliğini önlemiş olduk. Bütçemizi doğru kullanarak hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet ediyoruz. Özellikle devam etmekte olan pandemi sürecinin başından bu yana ilçemizin temizliği konusundaki çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Her şey Merkezefendi ve Merkezefendililer için” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu