REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi’nden 3 müdürlüğe tek müdür açıklaması

Merkezefendi Belediyesi’nden 3 müdürlüğe tek müdür açıklaması

Merkezefendi Belediyesi, sosyal medyada günün konusu olan 3 müdürlüğün tek kişi tarafından yapıldığı yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, Özel Kalem Müdürü Ayşe Güven’in Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü görevleri karşılığında herhangi bir ad altında tek kuruş ücret almadığı ifade edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mart 2021 Çarşamba, 15:08

Merkezefendi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ayşe Güven’in, asli görevinin yanı sıra Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü de yaptığı sosyal medyanın gündemine girmişti.

Haberlere de konu olan iddialara ilişkin Merkezefendi Belediyesi’nden açıklama geldi. Merkezefendi Belediyesi’nin 2014 yerel seçimleri sonrasında kurulduğunun hatırlatıldığı açıklamada, “Merkezefendi ilçesi hem nüfus hem de coğrafi sınırlar bakımından ülkemizin birçok il belediyesinden büyük ve hizmet standartları bakımından üstün durumdadır. Ancak Belediyemizin gelirleri ve merkezi bütçeden aldığı pay hiçbir zaman yeterli bütçe imkânını sağlamamıştır. Belediyemizde, bütçe imkânları doğrultusunda asgari personel istihdamı yoluna giderek kamu hizmetlerine daha çok bütçe ayırma, daha iyi hizmet etme gayreti ile yönetim yöntemi izlenmektedir” denildi.

Belediye Özel Kalem Müdürü Ayşe Güven’in üç müdürlük görevini birden yürüttüğü konusunda bazı basın kuruluşlarınca “skandal” ifadeleri ön plana çıkarılarak haber kampanyası başlatıldığını ifade edildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi.

“Halbuki; Özel Kalem Müdürü Ayşe Güven, asli kadrosu olan Özel Kalem Müdürlüğü görevinin ücreti haricinde belediyemizde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu hükümleri çerçevesinde tedviren yürüttüğü Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü görevleri karşılığında herhangi bir ad altında tek kuruş ücret almamaktadır. Özel Kalem Müdürü Ayşe Güven asli görevinin yanında tedviren yürüttüğü diğer iki görev için ekstra bir makam ya da menfaat sağlamadığı gibi, mesai mefhumu gözetmeksizin her türlü kişisel fedakarlık ve gayret ile Belediyemize ve vatandaşlarımıza katkı sağlamaktadır.

Zira 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun hükümleri çerçevesinde yürütülen bu görevlerin sanki kanuna aykırı olarak, kamunun zarara uğratıldığı algısının oluşturulmaya çalışılması art niyetli ve yanlıdır.

Merkezefendi Belediyesi olarak kamunun belediyemize sağladığı her türlü bütçe olanağını her kuruşuna kadar verimli bir şekilde kullanarak Merkezefendili vatandaşlarımıza en üst düzey hizmet etme ve ülkemize belediyecilik anlamında örnek olma yolunda, bu ve bunun gibi uygulamalara devam edeceğimizin bilinmesini isteriz.”

Yorumlar

habere yorum   -  Bağlantı 4 Mart 2021, 12:47

Kabiliyetsiz ve liyakatsız öyle mi? Anlaşılan Merkezefendi’yi kaybetmenin hazımsızlığı bu arkadaşlardan henüz gitmemiş, bir kasa maden suyu içselerde gitmez zaten. Herşey kanuna uygun, herkesi kendiniz gibi sanmayın.

Hasan Kabul   -  Bağlantı 4 Mart 2021, 09:53

Ayşe Güven olayının asıl sebebi güvensizlik.
Belediye Başkanı etrafına olan güvensizliğinden dolayı kendince önemli gördüğü özel kalemi ve basın yayın ve halkla ilişkileri tek bir kişiye bağlıyor. Kabiliyetsiz ve liyakatsız başkana uygun bir müdür.

Ho ho ho   -  Bağlantı 3 Mart 2021, 21:35

He inandık

soru yorum   -  Bağlantı 3 Mart 2021, 15:31

çamur at izi kalsın mantığı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu