REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi’nden eğitime katkı

Merkezefendi Belediyesi’nden eğitime katkı

Merkezefendi Belediyesi eğitime desteğini devam ettiriyor. Yapılan çalışmalar ile ilçe sınırları içinde bulunan eğitim kurumlarının çehresi değiştiriliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2019 Cuma, 17:39

Merkezefendi Belediyesi eğitime katkısını sürdürüyor. Fen İşleri, Park Bahçeler ve Çevre Koruma-Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içerisinde bulunan okulların eksiklerini gidermeye devam ediyor.

Merkezefendi Belediyesi tarafından sınıfların boyanması, bahçeler budanması, peyzaj düzenlemesi, halı sahaların bakımları, kantin korkulukları, oyuncakların tamiri, bahçeye toprak temini, basketbol potası, bank, piknik masası ve çöp kovası montajı, konteyner yemekhanelerin ve kantinlerin yerleştirilmesi, geri dönüşüm kumbaralarının ve sıfır atık projesi kapsamında da elektronik ve evsel atık konteynerlerinin konulması gibi birçok alanda çalışma gerçekleştiriyor.

MUSA KAZIM MANASIR İLKOKULU’NA YEMEKHANE
Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Musa Kazım Manasır İlkokulu’na ihtiyacı olan yemekhaneyi kazandırdı. Yapılan çalışmalar sonucunda Merkezefendi Belediyesi Musa Kazım Manasır İlkokulu’nun bahçesine 63 metrekarelik yemekhane inşa etti. Öğrenciler, kış aylarında artık yemeklerini daha sağlıklı ortamda yeme imkanına kavuştu. Yeni yemekhanelerine kavuşan öğrenciler, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a yaptıkları hizmet nedeniyle teşekkür etti.

Merkezefendi Belediyesi daha önce Hacı Ahmet Paralı İlkokulu’nun bahçesine de kantin inşa etmiş, Fatih İlköğretim Okulu’nda tel çit çalışması ve bahçe duvarı çalışmaları gerçekleştirmişti. Ekipler, Ahmet Nuri Özsoy İlkokulu’nda da tel çit, istinat duvarı ve raylı kapı çalışması yaptı.

DOĞAN: EĞİTİME KATKILARIMIZ DEVAM EDECEK
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, eğitim için tüm imkanları seferber etmeye hazır olduklarını belirterek, “Öğrencilerimizin sağlıklı, temiz ve güvenilir ortamda eğitimlerini sürdürmeleri en büyük dileğimiz. Bunun için çalışıyoruz. Her şey geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için. Eğitim önceliğimiz. İlçe sınırlarımızda bulunan okullarımıza destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu