REKLAMI GEÇ

Merkezefendi‘de yabancı dil kursları başladı

Merkezefendi‘de yabancı dil kursları başladı

Merkezefendi Belediyesi’nin ücretsiz İngilizce ve Almanca kursları başladı. Belediye Başkanı Şeniz doğan ilk derste kursiyerleri ziyaret etti ve başarı diledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Temmuz 2019 Salı, 13:14

Merkezefendi Belediyesi Yaz dönemi ücretsiz yabancı dil kursları başladı. Merkez Kütüphanede’ki İngilizce ve Almanca Dil Kursları yoğun ilgi gördü. Belediye Başkanı Şeniz Doğan kursların ilk gününde kursiyerleri ziyaret etti ve başarı diledi. Kursiyerler haftada 4 gün 5’er saat A1 düzeyinde eğitim görecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kursiyerleri ziyaretinde “Açmış olduğumuz kurslar sizlere umarım faydalı olur. Yabancı dil çok önemli. Merkezefendi Belediyesi olarak eğitimin her alanında göstermiş olduğumuz hassasiyeti, dil eğitiminde de göstermek istiyoruz. Özellikle gençlerimizin üniversiteden mezun olduktan sonra sadece diploma yetersiz kalıyor. Bu anlamda sizlere dokunabilirsek, faydamız olursa biz de çok mutlu oluruz. Bu kurslarımız devam edecek. Sizlerden gelen talepleri, projeleri değerlendireceğiz. Merkezefendi ’de yaşayan her bireyimizin eğitim alanında da talebini karşılamaya, elimizi taşın altına koymaya hazırız. Sizlere başarıları diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
1 Mayıs 2024 Çarşamba 16 29Mevzi Sağanak Yağışlı
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 28Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 28Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 14 26Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Gökgürültülü Sağanak Yağışlı