REKLAMI GEÇ

Merkezefendi el ele iyilik hareketi yeniden başladı

Merkezefendi el ele iyilik hareketi yeniden başladı

Geçtiğimiz yıl Ramazan’a özel başlatılan “Merkezefendi el ele iyilik hareketi” yeniden başladı. İyilik hareketine 58 restoran başvurdu, 78 hayırsever 100 bin TL katkı sağladı. Proje sayesinde hem ihtiyaç sahipleri sıcak iftar sofrası kurabilecek, pandemiden etkilenen esnafa da can suyu verilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2021 Perşembe, 12:12

Merkezefendi Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl Ramazan ayına özel başlattığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve pandemide ekonomik sıkıntı yaşayan esnaf ile hayırseverler arasında köprü vazifesi gördüğü ‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketi ilk gününden büyük ilgi gördü.

Tüm Türkiye’ye örnek olan iyilik hareketine 58 restoran başvurdu. 12 Nisan Pazartesi günü başlayacak olan hayırseverlerin işlemleri ise gelen yoğun talep üzerine açıldı.

Şu ana kadar 78 hayırsever iyilik hareketine 100 bin Türk Lirası katkıda bulundu. Hayırseverlerin bu desteği, 4 bin ihtiyaç sahibi Merkezefendili’ye sıcak iftar yemeği olarak ulaşacak.

Merkezefendi Belediyesi sosyal yardım ve evde bakım birimlerinden hizmet alan, yemek yapamayan yaşlı, engelli ve ekonomik durumu kötü olan ihtiyaç sahiplerinden gelen talepler üzerine iftar paketleri işletmeler tarafından 13 Nisan Salı gününden itibaren kendilerine ulaştırılacak.

Merkezefendi El Ele iyilik hareketinde faaliyet göstermek isteyen esnaf ve harekete destek olmak isteyen hayırseverler www.merkezefendi.bel.tr/elele adresinden işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

“DAYANIŞMA BÜYÜYEREK DEVAM EDİYOR”
Esnafın ve ihtiyaç sahibi Merkezefendililerin her zaman yanında olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Geçtiğimiz yıl Ramazan ayında başlatmış olduğumuz ‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketi bu yıl da hemşehrilerimiz tarafından büyük bir ilgi ile başladı. Merkezefendi Belediyesi olarak esnafımıza can suyu olmaya, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin hayırseverlerimiz ile yanında olmaya devam edeceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışı neyi gerektiriyorsa ekip arkadaşlarımızla bu yönde çalışıyoruz. Merkezefendi’de dayanışma büyüyerek devam ediyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu