REKLAMI GEÇ

Merkezefendi için CHP Genel Başkanı Özel’in açıkça destek istediği İYİ Partililer ‘Fatih Coşkun’ diyor

Merkezefendi için CHP Genel Başkanı Özel’in açıkça destek istediği İYİ Partililer ‘Fatih Coşkun’ diyor

Millet İttifakı’nın dağılmasından sonra tek başına kalan CHP, metropol ilçelerde çıkış yolu arıyor. CHP Lideri Özgür Özel’in Denizli’de açıkça oy istediği İYİ Partililer, Merkezefendi’de kararını verdi. Geçen seçimde başka partilere oy vermeye zorlanan İYİ Partililer; bu kez kendi adayları Fatih Coşkun’a oy verecek. İyi Partililer, “Kaç oyları var ki?” diyen CHP’lilere cevap verdi: “İYİ Parti’nin kaç oyu var sandıkta göstereceğiz!”

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2024 Perşembe, 15:45

İYİ Parti’nin enerjik adayı Fatih Coşkun’un Merkezefendi’deki yükselişi sürüyor. Geçen seçimde CHP’ye oy vermek zorunda bırakılan İYİ Partililer, bu kez kendi adaylarını destekleyecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. İYİ Parti, Merkezefendi’de çalışkan ve dürüst aday Fatih Coşkun’un etrafında kenetleniyor.

Bu durum geçen hafta Denizli’ye gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de gündemindeydi. Özel, İyi Partililerden açıkça destek istedi.

İYİ Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Fatih Coşkun, gittiği her yerde samimiyetle karşılanıyor. Coşkun’un Merkezefendi’deki 5 yıllık hizmeti, gittiği her yerde takdir ediliyor ve gelecek 5 yıla dair işaretler veriyor. İYİ Partililer, oylarını İYİ Parti’ye gönül rahatlığıyla vereceğini söylüyor.

CHP’lilerin, seçimi kazanma ihtimalini düşüren bu gelişmeler karşısındaki “İYİ Parti’nin kaç oyu var ki?” eleştirisine sahada cevap geliyor. İyi Partililer, “İYİ Parti’nin kaç oyu olduğunu, sandıkta göstereceğiz!” diyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Nisan 2024 Pazar 16 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 18 30Çok Bulutlu