REKLAMI GEÇ

Merkezefendi ile öykü gibi bir gün

Merkezefendi ile öykü gibi bir gün

Merkezefendi Belediyesi, ‘ÖYKÜ’ projesi kapsamında 10-13 yaş arası 26 çocuğa unutamayacakları bir gün yaşattı. Oyun parkında eğlenceli bir gün geçiren çocuklar, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile birlikte bowling oynadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mart 2016 Çarşamba, 16:34

Merkezefendi Belediyesi’nin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’nun katılımıyla başlattığı Öksüz, Yetim ve Kimsesizler Üzülmesin (ÖYKÜ) projesi sürüyor.

merkezefendi-oyku-iccc

Proje kapsamında 10-13 yaş arası 26 çocuk keyifli bir gün geçirdi. Sabah saatlerinde evlerinden tek tek belediye görevlilerince alınan çocuklar, spor mağazasında alışveriş yaparak, oyun salonuna geçti. Oyun salonunda eğlenceli vakit geçirdi.

merkezefendi-oyku-icc

Çocukların oyun salonundaki eğlencelerine Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da eşil etti. Başkan Subaşıoğlu ile bowling oynayan çocukların mutlulukları görülmeye değerdi.

merkezefendi-oyku-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Temmuz 2025 Perşembe 19 35Sıcak
4 Temmuz 2025 Cuma 20 35Sıcak
5 Temmuz 2025 Cumartesi 23 38Sıcak
6 Temmuz 2025 Pazar 24 41Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 26 42Sıcak