REKLAMI GEÇ

MERKEZEFENDİ ÖZEL İDARE’DE İDARE EDİYOR

MERKEZEFENDİ ÖZEL İDARE’DE İDARE EDİYOR

Denizli’nin Büyükşehir olmasından sonra kurulan Merkezefendi Belediyesi, geçici olarak kapatılan İl Özel İdaresi’nin Gazi Bulvarı üzerindeki eski binasında geçici olarak faaliyetlerine başladı.

/ DENİZLİHABER / 4 Nisan 2014 Cuma, 12:05

Denizli’nin büyükşehir ile birlikte yeni kurulan merkez ilçesi Merkezefendi Belediyesi’nde seçimi Ak Partili Muhammed Subaşıoğlu kazandı. Ancak yeni kurulan belediyenin hizmet binası yok. Bu nedenle geçici olarak kapatılan İl Özel İdaresi’nin Gazi Bulvarı’ndaki Maliye arkasında bulunan binasında hizmet vermeye başladı. Kuruluş çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi, daha büyük bir bina bulununcaya kadar ya da hizmet binası yapılıncaya kadar, geçici olarak burada hizmet verecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, “ Yerel seçimleri halkımızın takdiri ile kazandık. İlçemizin yeni olmasından dolayı şu anda geçici olark Denizli İl Özel İdaresi’nin 1 no’ lu hizmet binasını kullanıyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi’nin personel durumu hakkında da bilgi veren Subaşıoğlu, “Belediyemizde görev almak için kapanan belediyelerden görevlendirilen personel kısmen yerleştirildi. Bu personelimiz ile geçici hizmet binamızda çalışmalarımıza başladık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık