REKLAMI GEÇ

Merkezefendi sanatın ve sanatçının şehri olacak

Merkezefendi sanatın ve sanatçının şehri olacak

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Soroptimist Kulübü Derneği’nin düzenlemiş olduğu ‘Laodikeia Umudu Kucaklıyor’ isimli sanat etkinliğine katıldı. Başkan Doğan, sanat adına güzel bir etkinlik gerçekleştirdikleri için sanatçılara ve dernek üyelerine teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2019 Pazartesi, 10:21

Merkezefendililer tarafından 31 Mart Yerel Seçimlerinde Merkezefendi Belediye Başkanı olarak seçilen ve çalışmalarına hızlı başlayan Şeniz Doğan, Pazar günü de durmadı.

Başkan Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mahir Akbaba, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ile birlikte Denizli Soroptimist Kulübü Derneği tarafından Laodikeia Antik Kenti’nde düzenlenen ‘Laodikeia Umudu Kucaklıyor’ sanat etkinliğine katıldı.

Etkinlikte arp sanatçısı Meriç Dönük, belgesel gösteriminde Jale İncekol ve Ertuğrul Köyü Korosu sahne aldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Gerçekleştirilen bu etkinlikten dolayı teşekkür ediyorum. Daima sizlerin yanında olacağız. İnşallah Merkezefendimizde de daha güzel etkinliklerde birlikte olmak istiyoruz. Yıllardır özlemini duyduğumuz sanata, sanatçıya Merkezefendimizde birlikte kavuşacağız. Merkezefendimizi vizyon bir ilçe, marka bir ilçe yapacağız. Merkezefendimizde nice sanatçılar yetiştireceğiz. Destekleri için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Doğan, gün içerisinde Meryem ve Ersin Musa çiftinin nikâh akdine katıldı.

Genç çiftin nikâhını kıyan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Meryem ve Ersin ailesine bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu