REKLAMI GEÇ

Merkezefendi TAKPAS’a geçti

Merkezefendi TAKPAS’a geçti

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Tapu ve Kadastro 18. Bölge Müdürlüğü ile Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi (TAKPAS) protokolü imzaladı. Bu protokol sayesinde vatandaşlar, tapu dairesi ve belediye arasında mekik dokumaktan kurtulacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2016 Çarşamba, 10:32

Merkezefendi Belediyesi, vatandaşların işlemlerinde tapu ve kadastro bilgilerine ulaşarak hızlı bir şekilde, aksamadan devam etmesine olanak sağlayacak bilgi paylaşım sistemi olan TAKPAS’a imzalanan protokolle geçiş yaptı.

Merkezefendi Belediyesi’nde gerçekleştirilen protokol törenine Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Tapu Kadastro 18. Bölge Müdürü Süleyman Özen, Merkezefendi Tapu Müdürü İbrahim Yılmaz katıldı.

merkezefendi-takpas-2

Törende konuşan Tapu Kadastro 18. Bölge Müdürü Süleyman Özen, “Genel Müdürlüğümüz ilk olarak tapu bilgilerinin elektronik ortamda ulaşımına olanak tanıyan ve büyük bir kolaylık sağlayan Tapu Bilgi Sistemi’ni (TAKBİS) devreye sokmuştu. Şimdi de hem tapu hem de kadastro bilgilerinin paylaşımına olanak tanıyan TAKPAS sistemi devreye girdi. Merkezefendi Belediyemizde bu sistemi imzaladığımız protokolle kullanacak. Hem tapu müdürlüklerimizde yaşanan yoğunluğun önüne geçecek, hem vatandaş açısından işlemlerin hızlı devamı için önemli kolaylık sağlayacak hem de belediyemizin yaptığı çalışmalarda anında ulaşımla işlemlerine devamı için önemli bilgi kolaylığı sağlayacak” dedi.

merkezefendi-takpas-1

“İŞLEMLER DAHA HIZLI OLACAK”
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, vatandaşlara en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştıklarını belirterek, “Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ile önemli bir bilgi alışverişi imkanı sunacak TAKPAS sistemi için protokole imza attık. Bu sistem sayesinde bilgilere anında ulaşarak gerekli planlamaları hızlıca yapabileceğiz. Vatandaşlarımızın belediyemizde yürüttüğü işlemleri hızlıca yürütebileceğiz. Hem zaman anlamında hem de işlemlerin hızı anlamında önemli bir kolaylık sağlanacak. Bu sistemin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık