REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de 310 çocuk sünnet olacak

Merkezefendi’de 310 çocuk sünnet olacak

Merkezefendi Belediyesi hayata geçirdiği sosyal projelerine bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda Merkezefendi Belediyesi tarafından dar gelirli ailelere destek olmak amacıyla başlatılan sünnet etkinliğine 310 Merkezefendili çocuk kayıt yaptırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2021 Cumartesi, 15:13

Şu ana kadar kayıt yaptıran 6 yaş ve üzeri 118 erkek çocuğun sünnet işlemleri uzman doktorlar tarafından modern cerrahi yöntemlerle, hijyenik ortamda gerçekleştirildi. Sünnet çocuklarının sünnet elbiseleri de Merkezefendi Belediyesi tarafından kendilerine hediye edilecek. Özel hastanelerde belirlenen gün ve saatlerde gerçekleştirilen sünnet işlemleri Kurban Bayramı öncesinde tamamlanacak. Merkezefendi Belediyesi, işlemleri tamamlanan çocuklara da 11 Ağustos Çarşamba günü Merkezefendi Kültür Merkezi’nde sünnet şöleni düzenleyecek.

Sünnet hizmetini geleneksel hale getireceklerini, böylelikle ihtiyaç sahibi Merkezefendililere destek olacaklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İhtiyaç sahibi hemşehrilerimize destek olmak, çocuklarımızı ve ailelerimizi sevindirmek adına başlattığımız bu anlamlı hizmetimiz sayesinde çocuklarımızın sünnet işlemlerini son derece steril ortamda ve uzman hekimler eşliğinde gerçekleştirerek bu özel günde onların yanında oluyoruz. Bundan sonraki yıllarda da bu uygulamamız devam edecek ve geleneksel hale getireceğiz. Biz çocuklarımızın mutlu olabilmesi ve yüzlerinin hep gülebilmesi için çalışıyoruz. Çocuklarımız bizlerin geleceği, biz de evlatlarımızın geleceği adına Merkezefendi Belediyesi olarak her zaman onların ve ailelerinin yanında olacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 16 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 31Parçalı Bulutlu