Merkezefendi’de asfalta 2,5 milyon lira harcandı

Merkezefendi Belediyesi, ilçede alt yapısı biten mahallelerde asfaltlama çalışmasını sürdürüyor. Son olarak üç mahallede 2,5 milyon liralık harcamayla 125 bin metrekare asfaltlama yapıldı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2016 Çarşamba, 11:24
Merkezefendi Belediyesi, bir program dahilinde alt yapı çalışması tamamlanan mahallelerde üst yapıya yönelik hizmetlere yöneldi. Bu kapsamda, Sümer, Zafer ve Eskihisar mahallelerinde 125 bin metrekare asfaltlama gerçekleştirildi. Asfaltlamaya yapılan harcama ise 2,5 milyon lira olarak açıklandı.
İZMİR İLE ANKARA YOLLARI ARASINDA BAĞLANDI
Öte yandan Merkezefendi Belediyesi, Üçgen Kavşağı’nda uygulanacak proje nedeniyle ortaya çıkabilecek bağlantı yol problemini önlemek için bir çalışma yürütüyor. Bu çalışmayla İzmir yönünden gelen sürücüler, Sümer Mahallesi’ndeki 2290 sokağı kullanarak Ankara karayoluna çıkabilecek. Gerçekleştirilen çalışmayla 35 metre genişliğinde 2 kilometre uzunluğunda yol kazandırdığı belirtildi.
SUBAŞIOĞLU: ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
İlçe genelinde çok yoğun bir yapılaşmanın olduğunu belirten Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ” Merkezefendi’yi cazibe merkezi haline getiren sosyal projelerimizin yanı sıra, üst yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, ilçe genelinde belirlenen programlar dahilinde cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Alternatif yolumuzla da sürücülerimiz rahat edecek. Hedefimiz daha rahat daha güzel daha yaşanabilir Merkezefendi’yi inşa etmek” dedi.
Yorumlar
LÜTFEN YOLLARDAKİ RÖGAR KAPAKLARININ KENAR İMALATINA GEREKEN ÖZENİ GÖSTERİN.ETRAFI İYİ SIKIŞTIRILMADAN YAPILAN KAPLAMA BİR MÜDDET SONRA ÇÖKÜYOR.BUNLARDAN KAÇMAKTAN BIKTIK ARTIK.BİR NOT DAHA,BAŞLANAN ÇALIŞMA BİTİRİLDİKTEN SONRA TRAFİĞE AÇILSIN.
Akkonak,Muratdede gibi mahallelerde altyapı çalışmaları kamlumbağa hızı ile ilerliyor.Akkonak parkı ile gezekyatağı arasındaki ana arterde bile 3-4 aydır çalışma bitmez mi.Kaz kapat yeniden kaz.Millete kına geldi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Merkezefendi | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
10 Mayıs 2025 Cumartesi | 19 | 31 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
11 Mayıs 2025 Pazar | 17 | 29 | Parçalı Bulutlu |
12 Mayıs 2025 Pazartesi | 16 | 27 | Parçalı Bulutlu |
13 Mayıs 2025 Salı | 16 | 22 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 12 | 24 | Parçalı Bulutlu |