REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de “Beyaz Masa” uygulaması

Merkezefendi’de “Beyaz Masa” uygulaması

Merkezefendi Belediyesi, vatandaşlara rehberlik etmek, belediye ve halk kaynaşmasını sağlamak amacıyla ‘Beyaz Masa’ uygulaması başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ocak 2015 Cumartesi, 10:02

Merkezefendi Belediyesi “Beyaz Masa” uygulaması başlattı. Belediyeye gelen vatandaşlar ilk olarak Beyaz Masa Birimine uğrayarak, talep, şikâyet ve isteklerini bildiriyor. Çözüm odaklı çalışan beyaz masa ekibinden vatandaşların çok memnun olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Belediye ana binamızın girişinde oluşturulan beyaz masa birimi çalışanlarımız, vatandaşlarımızı kapıda güler yüzle karşılayarak nasıl yardımcı olabileceklerini soruyor. Gerekli yönlendirmeler ve yardımlar yapıldıktan sonra, vatandaşlarımız belediyemizden memnun bir şekilde ayrılıyor” dedi.

Beyaz Masa ekibinin vatandaşlara en iyi hizmeti, kaliteli ve hızlı bir şekilde verebilmek amacıyla çalıştığını vurgulayan Başkan Subaşıoğlu, “Beyaz masa ekibimiz, kendisine aktarılan problemleri en kısa zamanda çözüme kavuşturarak, halkın takdirini kazanıyor.Belediyemizde güler yüzlü hizmetle vatandaşlarımıza yardımcı olmaya devam ediyor.Merkezefendi’de yaşayan vatandaşlar ve ilçemizle ilgili bilgi almak isteyen misafirlerimiz talep ve isteklerini belediyemizin giriş katında bulunan Beyaz Masa birimine şahsen, 265 38 80-90 ve 161 dahili numarasından yada www.merkezefendi.bel.tr üzerinden e- posta göndererek yapabilirler ” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu