REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de cep telefonuyla meclis toplantıları izlenecek

Merkezefendi’de cep telefonuyla meclis toplantıları izlenecek

Merkezefendi Belediyesi, yerel yönetimler arasında bir ilke imza atarak, meclis toplantılarının cep telefonlarıyla canlı olarak takip edilebilmesini sağladı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2015 Cuma, 19:32

Türkiye’de ilk kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kullanılan, daha sonra spor ve sanat dünyasında yaygılaşan “Periscope” uygulamasını, yerel yönetimlerde ilk başlatan Merkezefendi Belediyesi oldu. Merkezefendi Belediye Meclisi ağustos ayı toplantılarının ilk birleşimi, bu uygulamayla cep telefonları ve bilgisayarlardan canlı izlendi.

denizli-merkez-efendi-belediyesinde-bir-ilk-meclis-canli-yayinda-ic-1

Merkezefendi Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantılarının ilk birleşimini gerçekleştirdi. 26 gündem maddesinin incelenmek üzere komisyonlara gönderildiği bu toplantı, aynı zamanda “Periscope” uygulamasıyla Merkezefendi Belediyesi’nde bir ilkin gerçekleştirildiği oturum oldu. Bu uygulama cep telefonları ve bilgisayarlarından bulunanlar, toplantıyı canlı olarak izleyebildi.

denizli-merkez-efendi-belediyesinde-bir-ilk-meclis-canli-yayinda-ic

Teknolojinin tüm imkanlarından yararlanan bir belediye olduklarını vurgulayan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçe halkının bundan böyle cep telefonu ve bilgisayarlarından toplantıları canlı olarak izleyebileceğini söyledi. Subaşıoğlu, “Şeffaf bir belediyecilik örneği sergiliyoruz. Bundan sonra isteyen vatandaşlarımız belediye meclis toplantılarını canlı olarak izleyebilecek. Meclisimizde alınan kararlardan anında haberdar olacaklar. Biz belediye olarak teknolojinin tüm imkanlarından yararlanıyoruz, yararlanmayı da devam edeceğiz” dedi.

denizli-merkez-efendi-belediyesinde-bir-ilk-meclis-canli-yayinda-ic-2

İLK CUMHURBAŞKANI KULLANDI
Türkiye’de ilk kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kullandığı periscope ile canlı yayın uygulaması daha sonra sanat ve spor camiası tarafından yaygın olarak kullanılmaya başlandığı belirten Subaşıoğlu, belediyeler arasında ilk kullanan belediyenin Merkezefendi belediye olduğunu dikkat çekti.
Başkan Subaşıoğlu, toplantıda, belediye faaliyetleri ve Periscope uygulaması ile ilgili meclis üyelerini de bilgilendiren Subaşıoğlu, bu uygulamayı belediyeler arasında ilk kullanan yerel yönetimin Merkezefendi Belediyesi olduğunu sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık