REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de ihtiyaç sahibi 410 yurttaşın yaşam şartları iyileştirildi

Merkezefendi’de ihtiyaç sahibi 410 yurttaşın yaşam şartları iyileştirildi

‘Merkezefendi’de Çare Kapınızda’ projesi kapsamında bin 80 vatandaşa ulaşan ekipler, 410 yurttaşın talebini yerine getirdi ve yaşam şartlarını iyileştiren destek sağladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ocak 2021 Pazar, 12:44

Merkezefendi Belediyesi ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışı ile çalışmalarına kapsamında ihtiyaçlarının ve isteklerinin doğrudan karşılanması için başlattığı ‘Merkezefendi’de Çare Kapınızda’ projesi ile iki haftada beş mahallede bin 80 Merkezefendilinin kapısı tek tek çalındı.

Ekipler, vatandaşlar tarafından kendilerine ulaştırılan 520 talebin 410 tanesini anında çözüme kavuştururken, geri kalan 110 talebi de ilgili kurumlara ileterek takibini sürdürüyor. ‘Merkezefendi’de Çare Kapınızda’ projesi kapsamında ev temizliği, boya-badana, beyaz eşya, kömür, gıda kolisi desteği, yol, asfalt, kaldırım ve bunun gibi birçok talep çözüme kavuşturuluyor.

Merkezefendi’de çözümsüz sorun kalmayana dek çalışacaklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, dertleri dert yerinde dinlediklerini söyledi. Ekiplerin kapı kapı dolaşıp vatandaşların taleplerini karşılayacaklarını söyleyen Başkan Doğan, “İki hafta önce başlattığımız ‘Merkezefendi’de Çare Kapınızda’ projesi ile hemşehrilerimize ulaşmaya, sorunlarını ve taleplerini dinleyip çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz. İnsanın yanında olan, insana dokunan çalışmaları hayata geçiriyoruz. Bizler bir söz vermiştik, hiçbir hemşehrimizi yalnız bırakmayacağız, dertleri dert yerinde dinleyeceğiz diye. Bu şiar ile çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Merkezefendi’de çözümsüz sorun kalmayana dek bütün gücümüzle, elimizden geldiğince çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

MURAT KOŞAL   -  Bağlantı 25 Ocak 2021, 09:28

ŞENİZ BAŞKAN HER NE KADAR İLK GELDİĞİNDE ‘ACABA’DİYE BAKILMIŞ OLSADA KISA ZAMANDA BAŞARISINI GÖSTERDİ VE HERKESİ MUTLU ETMEYİ BAŞARDI.DİLERİM BÜYÜKŞEHİRE ADAY OLUR.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu