REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de kurban kesim yerleri belirlendi

Merkezefendi’de kurban kesim yerleri belirlendi

Merkezefendi Belediyesi tarafından, ilçe halkının sağlıklı ve temiz bir ortamda kurban kesimi yapabilecekleri yerler belirlendi. Merkezefendi’de 8 bölgede kesim yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Temmuz 2019 Salı, 13:27

Merkezefendi Belediyesi Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını son aşamaya getirdi. İlçenin farklı bölgelerinde 7 ayrı kurban kesim alanı tespit edildi, bir bölgede de büyükbaş kurban kesimi yapılacak.

Kurban kesim alanında, vatandaşların ihtiyaç duyacağı demir askılar, piknik masaları, deriler için tuz ve çöp poşetleri hazır bulunacak. Kesim yapan Merkezefendililere et poşeti temin edilecek ve çay ikramı olacak.

Kesim alanında her türlü hizmetin verileceğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sekiz bölgede kurban kesim yeri belirledik. Vatandaşlarımızın güvenilir ve temiz bir ortamda kurbanlarını kesebilmeleri için çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza kesim alanında demir askılardan çöp poşetlerine, et poşetlerinden piknik masalarına kadar birçok kolaylık sağlayacağız. Gerekli tüm hizmeti Merkezefendi Belediyesi olarak vereceğiz” dedi.

KURBAN KESİM YERLERİ
Belirlenen küçükbaş kurban kesim yerleri; Karaman Pazar Yeri, Yenişehir Mahallesi Şengün Cami yanı, Bahçelievler Pazar Yeri, Barbaros Kapalı Pazar Yeri, TOKİ Kapalı Pazar Yeri, Sevindik Pazar Yeri, Yeni Mahalle Pazar Yeri…

Büyükbaş kurban kesim yeri ise sadece Eskihisar Mahallesi Canlı Hayvan Borsası bitişiğindeki Et ve Süt Kurumu’nda yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Mayıs 2024 Cuma 13 26Sağanak Yağışlı
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Kuvvetli Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 10 23Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 11 25Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 15 28Az Bulutlu