REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de meme kanserine pembe renkle dikkat çekiliyor

Merkezefendi’de meme kanserine pembe renkle dikkat çekiliyor

Merkezefendi Belediyesi, ‘1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı” kapsamında meme kanserine dikkat çekmek ve toplumsal bilinç oluşturmak amacıyla ‘Farkındayız’ etkinliği gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2020 Pazartesi, 17:13

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan ve belediyedeki kadın personel, farkındalık yaratmak için pembe maske ve kurdele taktı. Merkezefendi Belediyesi Ana Hizmet Binası bahçesinde gerçekleşen ‘Farkındayız’ etkinliğinde Pandemi kurallarına uyuldu. Merkezefendi Belediyesi’nde çalışan kadın personel, 31 Ekim’e kadar farkındalık oluşturmak için pembe maske ve kurdele takacak.

“TEDBİRLİ OLMAK, GEÇ KALMAKTAN DAHA İYİDİR”
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Dünyada her yıl yüz binlerce meme kanseri vakası teşhis ediliyor. Ülkemizdeki binlerce kadının hayatının bir döneminde meme kanseri ile karşı karşıya kalması, tablonun ciddiyetini gözler önüne seriyor. Bu hastalıkla en etkili mücadele yolu erken teşhistir. Sağlığınızı düşünün, sevdiklerinizi düşünün. Lütfen rutin kontrollerinizi aksatmayın ve çevrenizdekileri bilinçlendirmeye çabalayın. Unutmayalım, tedbirli olmak, geç kalmış olmaktan daha iyidir. ‘1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı’ndaki bu etkinliğimizin, bu konudaki duyarlılığın artmasına ve hastalığın önlenmesine katkı sunmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu