REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de öğrencilere destek kursu

Merkezefendi’de öğrencilere destek kursu

Merkezefendi Belediyesi Sevindik ve Sümer Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri’nde Halk Eğitim Müdürlüğü ve Merkezefendi Belediyesi iş birliği ile 7. sınıf öğrencilerine yönelik destekleyici kurslar açıldı. Öğrencilerin sokağa çıkma kısıtlamasından muaf oldukları 13.00 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilen kurslarda matematik ve fen bilimleri dersleri veriliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Şubat 2021 Salı, 10:23

Dersler, pazartesi ve salı günü Sümer Kadın Çocuk Yaşam Merkezi’nde, çarşamba, perşembe ve cuma günü ise Sevindik Kadın Çocuk Yaşam Merkezi’nde Halk Eğitim Müdürlüğü öğretmenleri tarafından veriliyor.

Öğrencilere desteklerin her zaman süreceğini söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Mahallelerimize kazandırdığımız Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri’nden hemşehrilerimizin en iyi şekilde faydalanması noktasında çalışıyoruz. Pandemi tedbirleri doğrultusunda kurallara uyarak etkinliklerimizi bu merkezlerimizde gerçekleştiriyoruz. Bu noktada öğrencilerimizin derslerinden geri kalmamaları adına matematik ve fen bilimleri derslerini destekleyici kurslar merkezlerimizde veriliyor. İlerleyen süreçte kursların sayısını arttırmak istiyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak öğrencilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 20 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 16 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu