REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de şoförlere eğitim

Merkezefendi’de şoförlere eğitim

Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından, ‘Karayolu Trafik Güvenliği Strateji ve Eylem Planı’ kapsamında Merkezefendi Belediyesi’nde görevli sürücülere eğitim verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Şubat 2015 Cuma, 11:54

Merkezefendi Belediye Meclis Salonu’nda verilen eğitimde, trafik düzeni ve güvenliğine yönelik konuların anlatıldı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Mithat Tüzüner, tarafından verilen eğitimde hız ihlalleri, takip mesafesi, durma, park etme, emniyet kemerinin kullanımı, geçme kuralları, şerit izleme ve şerit değiştirme kuralları gibi konularda bilgiler verildi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Ülkemizde önemli bir sorun olan trafik kazalarının önlenmesi, güvenli trafik alanlarının oluşturulması için yapılan çalışmalarda kurumlar arası işbirliği devam ediyor. Topyekün yürütülecek çalışmalarla ülkemizin kanayan yarası olan yaralanmalara, sakatlanmalara, hatta ölümlere neden olan trafik kazalarının azaltılması amaçlanıyor. Personellerimizi bilinçlendirme adına eğitimler vermeye devam ediyoruz. Hem belediyemizde hem de trafikte can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda sürücü personellerimiz aldığı bu eğitimle daha güvenli ve tedbirli görevlerini yerine getirecektir. Sürücü personellerimizin bu eğitimi almasını sağlayan İl Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu