REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de taşlar yerine oturdu: İYİ Partililer CHP’ye değil, İYİ Parti’ye oy verecek

Merkezefendi’de taşlar yerine oturdu: İYİ Partililer CHP’ye değil, İYİ Parti’ye oy verecek

Merkezefendi’de İYİ Parti Adayı Fatih Coşkun’un yüksek enerjisi ve çalışma azmi ilçedeki görünümü değiştirdi. Geçen seçimde CHP’ye oy vermek zorunda kalmayınca Merkezefendi için alternatif bir yönetim anlayışı umudu doğdu. Bu umudu besleyen Fatih Coşkun, her gittiği yerde “Artık İYİ Partililer CHP’yi değil, İYİ Parti’ye oy verecek” sözü alıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2024 Salı, 19:37

İYİ Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Fatih Coşkun, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Enerjisiyle ilçeye yeni bir sinerji kazandıran Coşkun, son olarak Birinci ve İkinci sanayi sitelerindeki esnafı ziyaret etti.

Sanayi esnafının sorunlarını dinleyen Coşkun, “Merkezefendi üretimin, ihracatın, el emeğinin zanaatin merkezi. Sanayi siteleri ile zanaatkar esnafı ile kaliteli hizmet ve kaliteli işçilik şehrimize katma değer sağlıyor. İlçemiz, Denizli’mizin bir çok konuda yükünü sırtlanmış durumda” dedi.

Sanayi esnafının altyapı anlamında tüm sorunlarının ortadan kaldırılacağının sözünü veren Coşkun, “O zaman Merkezefendi Belediyesi de üzerine düşeni 1 Nisan’dan sonra yapacak. Her türkü hizmeti zamanında ve doğru bir şekilde hemşehrilerimizin ayağına götürecek. Üreten ve kazandıran sanayici esnafımızın işletmeleri toz toprak çamur içerisinde olmayacak.

Sanayi esnafımızın haklı beklentisi çok. Bugüne kadar hep ihmal edilmişler. Hizmet bundan sonra sanayi esnafımıza tam zamanında ulaşacak. En kısa zamanda sanayi bölgemizin çehresini yenileyeceğiz” diye konuştu.

Coşkun, gittiği her yerde samimiyetle ve sevgiyle karşılanıyor. İYİ Parti seçmeni, partilerinin Fatih Coşkun gibi donanımlı bir aday çıkarmasının mutluluğunu yaşıyor. Bu durum, her ziyarette Coşkun’a yansıyor. Seçmen, Coşkun’a, “İYİ Partililer, artık CHP’ye değil, İYİ Parti’ye oy verecek” diyerek Coşkun’u destekliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Parçalı Bulutlu