REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de tüm camiler ilaçlanıyor

Merkezefendi’de tüm camiler ilaçlanıyor

Merkezefendi Belediyesi, Covid-19 önlemleri kapsamında uzun süredir kapalı durumda bulunan ve 29 Mayıs Cuma günü “Cuma Namazı” ile birlikte ibatede açılacak camiler ile mescitlerde ilaçlama, dezenfeksiyon ve hijyen çalışması başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2020 Perşembe, 15:47

Merkezefendi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içinde bulunan 170 cami ve mescidin 29 Mayıs’a kadar ilaçlama, dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarını tamamlayacak.

Merkezefendi Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, salgının başlaması ile birlikte ilçe sınırları içinde bulunan kamu kurumları, eğitim kurumları, eczaneler, yine cami ve mescitler ile birlikte berber, kuaför ve güzellik salonlarını ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları yapmıştı.

TÜM TEDBİRLERİ ALDIK
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 29 Mayıs’ta tekrar ibadete açılacak cami ve mescitlerin yeniden ilaçlama, dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarını başladıklarını belirtti.

Başkan Doğan, “Merkezefedi Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı kullanılarak ilçe sınırlarında bulunan cami ve mescitlerde ilaçlama, dezenfeksiyon ve hijyen faaliyetlerine aralıksız devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın temiz ve hijyenik koşullarda ibadet etmesi için tüm tedbirleri almış durumdayız. Camilerimizi baştan aşağı ilaçlayıp dezenfekte ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 13 28Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu