Merkezefendi’de zabıta denetimi

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde denetimlerini sıklaştırdı. Başkan Subaşıoğlu, denetimlerle halkın kaliteli, sağlıklı ve güvenli gıdalara ulaşmasını sağlamaya çalıştıklarını söyledi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Eylül 2016 Perşembe, 12:04
Merkezefendi Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe sınırları içinde faaliyet gösteren Denizli Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarı ile pastane ve unlu mamul imalathanelerini mercek altına aldı. Bayram süresince halkın en fazla tüketim yaptığı ana gıda maddeleri arasında yer alan tatlı üretiminin yapıldığı imalathaneler ile küçükbaş ve büyükbaşların satıldığı canlı hayvan pazarında yapılan denetim çalışmalarında Zabıta Müdürlüğü ekipleri işletme sahiplerine gerekli uyarıları yaparken, kurallara uygun hareket etmedikleri belirlenen işletmelere de cezai işlem uyguladı.
Denetimlerle ilgili bilgi veren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Kurban Bayramı öncesi ekiplerimizin gerçekleştirdiği bu denetimlerde satış kuralları çerçevesinde tatlı ve unlu mamul satışlarının yapıldığı yerlerin uygunluğu kontrol edildi. Gerçekleştirilen bu denetimlerde amacımız halkımızın kaliteli, sağlıklı ve güvenli gıdalara ulaşmasını sağlamaktır” diye konuştu.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Merkezefendi | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
10 Mayıs 2025 Cumartesi | 19 | 31 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
11 Mayıs 2025 Pazar | 17 | 29 | Parçalı Bulutlu |
12 Mayıs 2025 Pazartesi | 16 | 27 | Parçalı Bulutlu |
13 Mayıs 2025 Salı | 16 | 22 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 12 | 24 | Parçalı Bulutlu |