REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’den esnaf ve müzisyenlere gıda kolisi desteği

Merkezefendi’den esnaf ve müzisyenlere gıda kolisi desteği

Merkezefendi Belediyesi, Pandemi tedbirleri doğrultusunda iş yerlerini kapatmak zorunda kalan, mağduriyet yaşayan esnaf ve müzisyenlere gıda kolisi desteğini sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Şubat 2021 Salı, 16:31

Merkezefendi Belediyesi tamamen kapanan kıraathane, oyun salonu, kantin, çay ocağı, halı saha sahipleri ve çalışanları ile iş bulmakta zorlanan müzisyenlere destek olmaya devam ediyor.

Merkezefendi Belediyesi bugüne kadar 750 esnaf ve müzisyene üç ayda 2 bin 250 adet gıda kolisi desteği sağladı. Bu destek iş yerleri tekrar açılana kadar her ay esnaf ve müzisyenlere düzenli olarak sürdürülecek.

İş yeri sahipleri ve çalışanları, bağlı bulundukları meslek kuruluşları ve meslek odaları aracılığı ile bu hizmetten faydalanabiliyor. Gıda kolileri Merkezefendi Belediyesi ekipleri tarafından müzisyenin, esnafın ve çalışanlarının adreslerine teslim ediliyor.

Hem esnafın hem de Merkezefendililerin her zaman yanında olduklarını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, zorlu günleri hep beraber, birlikte atlatacaklarını belirtti.

Başkan Doğan, “Salgının etkilerini hepimiz yaşıyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak pandemi döneminin başından bu yana hem esnafımız hem de hemşehrilerimiz için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Tedbirler noktasında iş yeri tamamen kapanan iş yeri sahipleri ve çalışanlarına, iş bulmakta zorluk yaşayan müzisyen ve sanatçı kardeşlerimize gıda kolisi desteğinde bulunuyoruz. Bu zorlu süreci hep birlikte, el birliği ile atlatacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
11 Temmuz 2025 Cuma 24 39Sıcak
12 Temmuz 2025 Cumartesi 23 39Sıcak
13 Temmuz 2025 Pazar 24 40Sıcak
14 Temmuz 2025 Pazartesi 25 42Sıcak
15 Temmuz 2025 Salı 25 42Sıcak