REKLAMI GEÇ

MERKEZEFENDİ’DEN FUTBOL TURNUVASI

MERKEZEFENDİ’DEN FUTBOL TURNUVASI

Merkezefendi Belediyesi ilçe sınırları içindeki 16 lise arasında futbol turnuvası düzenledi. Turnuvaya Kardeşlik Turnuvası adı verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2015 Salı, 15:39

Merkezefendi Belediyesi bu yıl ilk kez liseler arası futbol turnuvası düzenledi. İlçe sınırları içinde bulunan 16 lise arasında yapılacak olan turnuvayla kardeşliğin pekiştirilmesi hedefleniyor. ‘Merkezefendi Kardeşlik Futbol Turnuvası’adı altında yapılacak olan turnuvanın kuraları da törenle çekildi. Turnuvaya katılan 16 takımın rakipleri belli oldu. Maçlar bir ay boyunca sürecek. 

Kura çekimine Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Sarayköy Kaymakamı Aydın Abak, Bekilli Kaymakamı Akın Zor, Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç, Fatih Işık, Yusuf Görgüç, MERTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Mazıoğluile okul temsilcileri, öğrenciler katıldı.

Kura çekilişi öncesi konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak sınırlarımız içindeki liseler arasında turnuvamız gerçekleşecek. Lig usulü yapılacak turnuvanın kurasını çekiyoruz. 16 lisenin katılacağı turnuva 1 ay sürecek. Bu turnuva Merkezefendi sağlıklı, mutluve kardeşçe yaşayan insanların ilçesi olacak felsefesine uygun yapılacak bir turnuva olacak. Bu organizasyonda bizi teşvik eden kaymakamımıza, il milli eğitim müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından söz alan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ise, “Belediye başkanımıza bu hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu organizasyon sayesinde kardeşliği, arkadaşlığı pekiştirmenin yanı sıra sağlıklı yaşama katkı koyacağına inanıyorum” diye konuştu.

Merkezefendi İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü ise, “Belediyemizce organize edilen futbol turnuvasına 16 takım katılacak. Liselerimiz bu turnuva sayesinde birbirine yakınlaşacak. Önemli olan bu turnuvada şampiyon olmak ya da mağlup olmak değil. Bu turnuvaya katılmaktır. Türk gençlerine yakışır bir turnuvanın gerçekleşeceğine inanarak turnuvayı düzenleyen belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından kura çekimine geçildi.Protokol üyelerinin yaptığı kura çekimi sonucunda 4 grupta mücadele edecek 16 takımın karşılaşmaları belirlendi.

4 grupta mücadele edecek takımlar ise şöyle. 1. GRUP. İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi, Özel Bahçeşehir Koleji, Nalan Kaynak Anadolu Lisesi, Durmuş Ali Çoban AL 2. GRUP: Nevzat Erten Anadolu Lisesi, Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi, Cedide Abalıoğlu Anadolu İHL, Nevzat Karaalp Anadolu Lisesi 3. GRUP: Mustafa Kaynak AL, Özel Final Okulları, Lütfi Ege Anadolu Lisesi, Anadolu İHL 4. GRUP: Hilmi Özcan Anadolu Lisesi, Yüksek Çıta Koleji, Yunus Emre Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, İş Adamları Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu