REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’den Gerzele’de kaldırım atağı

Merkezefendi’den Gerzele’de kaldırım atağı

Merkezefendi Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda devam eden yol yapım ve kaldırım çalışmaları Gerzele Mahallesi’nde sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgede kilit parke taşı ve bordür döşeyerek mahalleye yeni kaldırımlar kazandırıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Şubat 2016 Pazartesi, 14:49

Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından başlatılan kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Gerzele Mahallesi’nde kilit parke ve kaldırım taşı çalışmalarında sona gelindi.

Mevsimsel şartların çalışma olanağı vermesi ile ilçenin tüm mahallelerinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarının sürdüreceğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Vatandaşlarımızın yazın tozdan, kışın da çamurdan kurtulması ve rahat etmesi için parke taşı döşeme, kaldırım ve yol çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürmekteyiz. Daha önce tüm mahallerde programımıza aldığımız hizmetlerimiz sürerken, Gerzele Mahallemize yeni kaldırımlar kazandırıyoruz. Başlattığımız çalışmalar çerçevesinde, kaldırım düzenlemeleri ile cadde ve sokaklar yepyeni bir görünüme kavuştu. Hedefimiz temiz ve daha yaşanılabilir bir kent inşa etmek” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, Gerzele mahallesinde başlatmış olduğu çalışmaları tamamladığında 7 bin 600 metrekare kilit parke taşı, 5 bin 800 metre uzunluğunda bordür taşı döşenmiş olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
1 Temmuz 2025 Salı 23 37Sıcak
2 Temmuz 2025 Çarşamba 23 36Sıcak
3 Temmuz 2025 Perşembe 19 34Az Bulutlu
4 Temmuz 2025 Cuma 19 35Sıcak
5 Temmuz 2025 Cumartesi 22 37Sıcak