REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’den Tavas’a çöp kamyonu

Merkezefendi’den Tavas’a çöp kamyonu

Merkezefendi Belediyesi düzenlenen protokolle Tavas Belediyesi’ne çöp kamyonu hibe etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2015 Pazartesi, 17:42

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Tavas Belediyesi’ni ziyaret ederek, çöp kamyonu hibe etti. İlk olarak Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’u makamında ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, çalışmalar hakkında karşılıklı istişare gerçekletirdi. Ardından iki belediye başkanı hibe protokolünü imzaladı. Daha sonra belediye önünde araç teslimi gerçekleştirildi.

denizli-merkezefendi-tavas-cop-kamyonu-hibe-ic
Burada konuşan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Bugün Tavas Belediyesi olarak ayrı bir heyecan ayrı bir güzellik yaşamaktayız. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu hem bizi ziyaret ediyor hem de bize araç hibe ediyorlar. Bundan dolayı çok mutluyuz. Hibeye ilişkin bakanlıktan izinler alınması gerekiyordu. Bu izinleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan aldık, çalışmaları tamamladık. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımız bundan sonrada devam edecek. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından söz alan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, “Merkezefendi Belediyesi olarak bünyemizdeki aracın teslimi için geldik. Tavas ilçemiz temiz ve çevre duyarlı bir ilçemiz. Bu araç Tavas’ımızın daha da temiz olmasına katkı koyacaktır. Aracın Tavas’ımıza ve Tavas halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından günün anısına Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na hediye takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 23Parçalı Bulutlu