REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’den yabancı dillerde pratik imkanı

Merkezefendi’den yabancı dillerde pratik imkanı

Merkezefendi Belediyesi’nin eğitime ve kültüre olan destekleri devam ediyor.Bu kapsamda Merkezefendi Belediyesi ile Genç AYSİAD(Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği) işbirliğinde uluslararası gönüllülük organizasyonu AIESEC programı kapsamında İngilizce, Rusça, Fransızca ve Almanca dilinde çalışmalar gerçekleştirmek üzere farklı ülkelerden öğrenciler Merkezefendi’ye geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2021 Salı, 11:31

Dünyanın dört bir yanından Merkezefendi’ye konuk olan yabancı öğrenciler 15 ile 30 yaş arası vatandaşlar ile bire bir konuşarak katılımcıların yabancı dil pratiğini geliştirmesine yardımcı olurken, gerçekleştirilen program ile uluslararası kültürel kaynaşmanın da sağlanması hedefleniyor. Kayıtlar, Adalet Mahallesi’nde hizmet vermekte olan Merkez Kütüphane’de şahsen yapılacak.
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, gençleri en iyi şekilde geleceğe hazırlamak amacıyla çalıştıklarını söyledi. Başkan Doğan, “Toplumlar arası kültürel kaynaşmanın sağlanması kapsamında karşılıklı öğrenci ziyaretleri çok önemli. Genç AYSİAD ile işbirliği gerçekleştirerek AIESEC programıyla farklı ülkelerden gelen öğrenci arkadaşlarımızı ilçemizde konuk ediyoruz. Yabancı öğrenciler program kapsamında çeşitli çalışmalar gerçekleştirecekler. Merkezefendimizi ve kültürümüzü öğretirken, bizler de farklı kültürleri öğreniyoruz. Gönüllülük esasıyla Denizlimize gelen arkadaşlarımız, burada bulundukları süre içerisinde gençlerimize, hemşehrilerimize İngilizce, Rusça, Fransızca ve Almanca dilinde yardımcı olarak hemşehrilerimizin pratik yapmasını sağlayacaklar. Eğitime, genel kültüre, bilime destek olmaya, gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu