REKLAMI GEÇ

Merkezefendili özel bireyler Laodikya’yı gezdi

Merkezefendili özel bireyler Laodikya’yı gezdi

Merkezefendi Belediyesi tarafından 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında, Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim gören down sendromlu özel öğrenciler için Laodikya’ya kültür gezisi düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mart 2022 Pazartesi, 16:21

Tarihe farklı bir bakış açısı kazandırmak ve farkındalık yaratma amacıyla düzenlenen gezide özel bireylere Arkeolog Kürşat Polatçıl, Laodikya’nın tarihi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Özel öğrenciler rehberler ve Engelsiz Yaşam Akademisi personeli eşliğinde önemli turizm merkezlerinden biri olan Laodikya’yı gezerek keşfetti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Down sendromunun bir hastalık olmadığını, farklılık olduğunu ve farklı olmanın normal olduğunu herkese duyurmak ve bu duyarlılığı arttırmak çok önemli. Bu düşünceyle biz de Merkezefendi Belediyesi olarak Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nde farkındalık yaratmak adına Engelsiz Yaşam Akademisi’ndeki özel öğrencilerimiz için kültür gezisi düzenledik. Öğrencilerimizi çok eski yerleşim yeri olan ve Denizli’nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Laodikya’yı gezdirdik. 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü’nü kutluyor, Merkezefendimizi birlikte paylaştığımız ve bizlere +1 fark katan tüm down sendromlu kardeşlerimize sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık