REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’nin büyük yürüyüşü pazar günü

Merkezefendi’nin büyük yürüyüşü pazar günü

Merkezefendi Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl GEKA’nın desteğiyle başlatılan obeziteyle mücadele etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen büyük yürüyüşün ikincisi için geri sayım başladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, pazar günü gerçekleştirilecek yürüyüşe tüm Denizli halkını davet etti, “Sporu, pazar akşamları televizyon karşısında maç izleyerek yapılan bir aktivite olmaktan çıkarmalıyız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2016 Çarşamba, 11:41

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Salonu’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahvaltılı toplantıda büyük yürüyüş ile ilgili bilgiler veren Subaşıoğlu, geçtiğimiz yıl GEKA desteğiyle obeziteyle mücadele başlattıklarını belirterek, bu kapsamda büyük yürüyüşün ilkini de gerçekleştirdiklerini kaydetti. Bu yıl ikinci kez organize edecekleri yürüyüş için tüm hazırlıkları tamamladıklarını dile getiren Başkan Subaşıoğlu, katılımın yoğun olması için tüm imkanları kullandıklarını söyledi.

“GELENEKSEL HALE GETİRMEK İSTİYORUZ”
Geleneksel hale getirmek istedikleri yürüyüşün oldukça renkli geçeceğini anlatan Başkan Subaşıoğlu, “Tüm çabamız, bu etkinliğin kurumsal hale getirilmesi ve bizden sonra da devam etmesi. Etkinlikte katılımcılara kayıt numaraları, tişört ve şapka hediye edilecek. Vatandaşlar, öğrenciler, kaykaylı gençler, bisiklet kulüpleri yürüyüşte yer alacak. Güzel Sanatlar Lisesi müzik öğrencileri yürüyüş boyunca şarkılar seslendirecek, resim öğrencileri yürüyüş sonunda sergi açacak. Hastaneler de açacakları stantlar ile tansiyon ölçecek, yürüyüşe katılanlara sağlıkla ilgili destekler verecek” dedi.

“FARKLI BİR ORGANİZASYON OLACAK”
Bu yıl ilk kez farklı bir etkinlik de düzenleyeceklerini vurgulayan Başkan Subaşıoğlu, “200 dolayında üniversite öğrencisi de yürüyüşümüze katılacak. Onlardan gelen bir teklifi değerlendirdik ve ilk kez uygulanacak bir teknikle boya atılacak. Öğrencilerimiz beyaz tişörtler giyecek, 5 renkte boya kapsülleriyle boyanacaklar. Farklı ve renkli bir etkinlik olacak” diye konuştu.

“KONSER OLMAYACAK”
23 Nisan konserlerinin iptal edildiğini, bu nedenle organizasyonda konsere yer verilmeyeceğini anlatan Başkan Subaşıoğlu, “Konser olmayacak. Ancak, yürüyüşümüze katılacak amatör gruplar şarkılar seslendirecek. Yürüyüşün sonunda da yeşil bir Merkezefendi için 5 bin fidan dağıtacağız” dedi.

“SAĞLIKLI, MUTLU VE İNSANCA YAŞAYANLARIN İLÇESİ”
Kültürel bir altyapı oluşturmak istediklerini anlatan Subaşıoğlu “Kurumsal kimliği oluştururken, Merkezefendi’yi sağlıklı, mutlu ve insanca yaşayan bireylerin ilçesi haline getirmeyi hedef edindik. Spor da bu amaçta önemli bir yer ediniyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu