REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’nin psikolojik danışma merkezi yoğun başvuru ile karşılaştı

Merkezefendi’nin psikolojik danışma merkezi yoğun başvuru ile karşılaştı

Merkezefendi Belediyesi’nin ücretsiz olarak hukuk ve psikoloji desteği verdiği Aile Rehberlik Merkezi, açıldığı ay kapasitesinin 3’te birini doldurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Eylül 2020 Perşembe, 12:11

Özellikle kadınlara ve çocuklara hukuksal ve psikolojik danışmanlık hizmeti veren merkez, haftanın 5 günü 7 saat hizmet veriyor.
Her yaş grubundan vatandaşın büyük ilgi gösterdiği merkezde, özellikle çocuk gelişimi, aile içi düzen, iletişimsizlik ve geçimsizlik, üniversite ve iş kaygısı, Covid-19 korkusu, hukuki işlemlerde bilgilenme gibi konularda destek veriliyor.
Başvuru yaparak kayıt oluşturan vatandaşlar ayda bir kez seansa gelerek 45 dakika bu hizmetten yararlanabiliyor.
Randevu sistemi ile çalışan Aile Rehberlik Merkezi’nden hukuksal ve psikolojik destek almak isteyen Merkezefendililer, http://merkezefendi.bel.tr/aile-rehberlik-merkezi/ adresinden veya 444 8 662 numaralı hattan kayıt oluşturarak randevu almaları gerekiyor.

‘DOĞAN: MUTLU TOPLUM İÇİN’
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Mutlu çocuk, mutlu anne-baba, mutlu aile demektir. Bizler de huzurlu bir ilçe inşa etmek için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Şiddet gören, hor görülen kadınlarımızın, şiddet gören, istismara uğrayan çocuklarımızın, engelli kardeşlerimizin, üniversite ve iş kaygısı yaşayan gençlerimizin ve tüm hemşerilerimize hizmet ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu