REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’ye 64 kameralı MOBESE sistemi

Merkezefendi’ye 64 kameralı MOBESE sistemi

Merkezefendi Belediyesi ilçe genelinde 64 kameralı MOBESE sistemi kuracak. Valilikte düzenlenen törenle protokolü imzalanan sistem 820 bin liraya mal olacak. Vali Şükrü Kocatepe, Denizli’nin MOBESE’ler ile sürekli izlenmesinin suç oranlarının düşmesinde etkili olacağını söyledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2016 Çarşamba, 12:09

Merkezefendi ilçesine kurulacak olan MOBESE sistemi için Vali Şükrü Kocatepe, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal protokol imzaladı. Valilik’te düzenlenen imza törenini Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü de katıldı.

denizli-merkezefendi-ilcesine-64-mobese-ic

DENİZLİ DAHA GÜVENLİ OLACAK
Denizli’de artan MOBESE kameraları sayesinde ilin daha güvenli bir yer olacağını belirten Vali Şükrü Kocatepe, belediye başkanlarını da bu çalışmalara önemli destekler sağladığın söyledi.

Vali Kocatepe, “Pamukkale ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile artan MOBESE sistemine Merkezefendi Belediyesi de katkı sağlıyor. Biliyorsunuz dolandırıcılar ve hırsızlar gün geçtikçe tekniklerini geliştiriyor. Bu MOBESE ile birlikte dolandırıcılar faaliyete geçemeyecekler” dedi.

Kocatepe, ayrıca Denizlili hayırseverlerin katkısı ile Denizli Emniyet Müdürlüğüne 17 motosiklet verildiğini söyledi.

MERKEZEFENDİ KONTROL ALTINDA OLACAK
Merkefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ise ilçe sınırları içerisinde ihtiyaç oldukça sağlık, eğitim gibi her alana katkı koymak için daha çok çalışacaklarını belirterek, 2016 yılı bütçeye göre 17 mahalle için protokol imzaladıklarını bu sistem için gelecek yıllarda da katı koyacaklarını ifade etti.

GÜVENLİĞE KATKI SAĞLAYACAK
Oluşturulan MOBESE sistemleri ile kentin daha çok kontrol altında olacağını belirten Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, mahallelerin güvenliğine katkı sağladıkları için belediye başkanlarına teşekkür etti.

İmzalanan protokol ile 17 Mahalleye yerleştirilecek 64 kameralı MOBESE sistemi 820 bin liraya mal olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu