REKLAMI GEÇ

Müfit Can Saçıntı’dan keyifli söyleşi

Müfit Can Saçıntı’dan keyifli söyleşi

Ünlü oyuncu, yönetmen ve yazar Müfit Can Saçıntı sevenleri ile buluştu. Mandıra Filozofu olarak da bilinen Saçıntı, sohbeti ile keşifli anlar yaşattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2019 Çarşamba, 09:28

Merkezefendi Belediyesi’nin bu yıl ilkini gerçekleştirdiği Kitap Günleri’nin beşinci gününde ünlü oyuncu ve yönetmen Müfit Can Saçıntı hayranlarıyla Merkezefendi Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.

Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide keyifli anlar yaşandı. Mandıra Filozofu olarak da tanınan Müfit Can Saçıntı’nın söyleşisi yaklaşık bir saat sürdü.

Müfit Can Saçıntı söyleşisinden sonra salonu dolduran Denizlililer ile selfie çekti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, adına dikilen fidanının belgesini Müfit Can Saçıntı’ya verdi.

Bu ince hareketten dolayı Başkan Doğan’a teşekkür eden Saçıntı, bu tarz etkinliklerin daha çok yapılması gerektiğini söyledi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kendilerini kırmayarak Kitap Günleri’ne gelen Müfit Can Saçıntı’ya teşekkür etti. Başkan Doğan, Merkezefendi Belediyesi olarak kültür ve sanat anlamında etkinliklere devam edeceklerini söyledi.

İmza günü kapsamında da Işık Öğütçü, Şafak Güçlü, Coşkun Genç, Reyhan Erdoğan, Serhan Keserlioğlu, Müjde Aklanoğlu, Ahmet Zeki Yeşil ve Denizlili yazar Fikret Karatepe okurlarıyla bir araya geldi.

Kitap Günleri İmza günü etkinliklerinde bugün Hasan Ali Toptaş, Şükrü Erbaş, Süleyman Solmaz, Şafak Güçlü, Coşkun Genç, Reyhan Erdoğan, Serhan Keserlioğlu, Müjde Aklanoğlu, Ahmet Zeki Yeşil ve Denizlili yazarlar Safiye Samyeli ve Zeynep Karaaslan okurlarıyla buluşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu