REKLAMI GEÇ

Okul bahçesindeki yuvayı dağıttılar, yavru kedileri aldılar

Okul bahçesindeki yuvayı dağıttılar, yavru kedileri aldılar

Hayvan düşmanı 5-6 kişi, Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin maskotu haline gelen kedi ve yavrularına kabusu yaşattı. Gece geç saatlerde okul bahçesine giren kişiler, öğrencilerin yaptığı barınağı dağıttı, daha birkaç günlük olan yavruları aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2019 Perşembe, 16:46

Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin hayvan sever öğrencileri ile öğretmenleri, bir sokak kedisini sahiplendi, okul bahçesinde bakımını üstlendi.

Sürekli bahçede dolaşan kedi için bir de barınak yaptı. Ağaç dallarıyla güçlendirilen, yağmur ve soğuktan korunmasını sağlayan barınak, birkaç gün önce yavru kedilerin doğmasıyla daha da şenlendi.

VİCDANSIZLAR!
Ancak, gece geç saatlerde okul bahçesine giren 5-6 kişi, önce okul bahçesinde kedi için yapılan yuvayı yıktı, ardından yavru kedileri alarak gitti.

Öğrenciler ve öğretmenler sabah okula geldiklerinde dağıtılan yuvayı gördü, yavru kedilerin de olmadığını fark etti.

Kamera kayıtlarının incelenmesiyle gerçek ortaya çıktı. Karanlık olması nedeniyle yüzleri seçilemeyen hayvan düşmanlarının yuvayı harap etmesi de net bir şekilde görünüyor.

YAVRULAR YAŞAYAMAZ
Yavruların daha birkaç günlük olduğun ve annelerine ihtiyaç duyduğunu belirten öğretmenler, “Biz öğretmenler de, öğrencilerimiz de perişan oldu. Böyle bir şeyi insan nasıl yapabilir. Daha birkaç günlük olan yavruları alarak elinize ne geçecek. Onların annelerine ihtiyacı var” diyerek tepki gösterdi.

ANNE KEDİ AYRILMIYOR
Anne kedinin yuvanın çevresinden ayrılmadığını ve yavrularını aradığını belirten öğretmenler, “Bu nasıl bir vicdansızlık. Okulun bahçesindeki bizim çok sevdiğimiz kedilerimizden ne istediniz?” diye soruyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 16 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 31Parçalı Bulutlu